en blick åt ditt håll. som alltid

jag går alltid med huvudet neråtvänt när jag går. för att slippa titta folk i ögonen. det är alltid lite jobbigt tycker jag. man ser så mycket, bara genom en blick. just det där med blickar är jag expert på nämnligen.
kastade en snabb blick åt hans håll. upptäckte att han gjorde precis samma sak. jag fick plötsligt rosiga kinder och kände mig varm. började röra mig åt hans håll. och så fortsatte det. sen förstördes allt.
och när jag gick på en isig trottoar, just med huvudet ner i marken, såg jag ett par ljusa jeans. mitt hjärta slog plötsligt volter och jag blev så där fånigt jävla varm igen. jag höjde blicken och blev besviken. bara ännu en ointressant pojke. eller han var nog säkert jätte intressant. bara inte för mig. han var säkert jättebra. kanske kunde rita som en konstnär, kanske kunde jonglera till över 500 med en fotboll. han var bara inte det jag sökte. inte den jag ville ha. och ungefär sådär fortsatte det. väldigt många i nyköping har ljusa jeans nämnligen. jävligt många.


Kommentarer
Postat av: Linda

sv; Jag har sett den två gånger nu och kommer nog se den igen i veckan. Det märks att regisören bara gjort musikvideos innan, musiken passar så fint!

2010-01-11 @ 22:35:21
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: Meg

Åh, gillar texten!

2010-01-12 @ 10:16:53
URL: http://megs.blogg.se/
Postat av: Jennie

du skriver så bra och jag känner igen mig i texten . :)

2010-01-12 @ 14:58:33
URL: http://arebeautiful.blogspot.com
Postat av: ifranks

söt du är :D

svar. Nej jag hade heller ingen aning om att dom var syskon, men ser man på ser man på :D

2010-01-13 @ 06:22:37
URL: http://ifranks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0