chad hehehhehehe michael murray


öh. okej. snubben är. oj. han är fan bättre än robert. och då äre fan illa! o jag vet att jag är svintöntig men det skiter jag i. FÖR FAN VAD FIN HAN ÄR

lonly
djupa samtal

(pappa sitter inne på ngn random bil-chat-sida, typ för första gången i hans liv eller något sånt. han är inte så hightech på såntdär)
- kolla här, folk är inte kloka!
- vadå?
- titta här när de har svarat, 01.15, 05.23, 02.28. NÄR SOVER FOLK!?
- ja, folk är uppe hela nätterna.
- det är ju sinnersjukt förfan.

morsan o farsan diskuterar världsproblem.

5 years time

jag såg en farbror häromdagen när jag vandrade runt i nyköping. jag gick där i min varma halsduk och ipoden på högsta volym. det kan hända att jag sjöng med lite också. där satt han på en sunkig bänk med en ica kasse brevid. bilarna slängde förbi endast några meter ifrån honom och snön var färgad brun av alla avgaser och smuts. på marken var det slask och is, det var knappt så att man kunde ta sig fram utan att dratta på arslet. galna cyklister for förbi, vadfan gör de ute på vägarna nu tänkte jag. det är ju livsfarligt att GÅ, tänk då att CYKLA? mitt i allt det där vardagskaoset satt han. rynkig och lite smutsig, jag slår vad om att han hade trasiga skor också. han satt där. inte på väg någonstans. bara satt. bara va. plockade upp ett daimpapper som låg brevid bänken. log lite för sig själv. kanske tänkte dammade av ett minne han hade långt där inne i hans hjärna, som upplevt mer än jag nånsin kommer förstå.

för det finns ingenting som passar mig
fan vad jag inte orkar. jag orkar inte fylla år. jag orkar definitivt inte nyår. och jag orkar inte vara sådär över social o umgås med allt och alla. orkar verkligen inte slicka folk i röven. jag orkar egentligen inte vara trevlig mot någon jag inte enns vill vara trevlig mot. det är nog inte jag helt enkelt. jag kanske är dömd till att vara lonleygirl. nääää om man skulle ta o rycka upp sig. mitt enda nyårs löfte iår är att vara trevlig o försöka lite mer. att inte vara en såndär jobbig brud som bara hatar. för det gör jag ju faktist inte. jag älskar vit choklad tillexempel.

fjärrutlösaredet värsta som finns är ett urladdat batteri

sånt där som gör så mina smilband dras lite uppåt. smilband? konstigt ord.

muy bonitoojdå. fint folk.


matmatmat


på julafton åt jag tills jag sprack. o sen åt jag lite till.

jag är liksom into ögon


mina metalgrå naglar knapprar på tagentbordet o jag vill liksom få fram något vettigt. någon som känns. men allt som känns just nu är en raspig hals o ett par suddiga ögon. det blir oftast så när det blivit för mycket tv-tittande. vill sjunka in i en film o känna någonting. gå i någon annans skor o drömma bort för en sekund. men istället sitter jag i mitt nedsläckta rum med en raspig hals. en hals som inte vill något annat än att skrika och föra så mycket oljud som den bara kan. vill inte gå obemärkt. vill synas. skratta åt bittra tanter som fnyser att fy, ungdomen idag alltså. gå längst hela storgatan med ett stort skratt i halsen o en hel drös med vänner. föra lite oväsen. våran stad är så tyst. ingenting händer här. om man bortser från några pistolsskott o bombhot. bortsett från det är vår stad alltför tyst. bring some life to this town. staden som alltid sover.


I'd ask you what I'm supposed to do now
I just get a bit scared every now
I hope I made you proud

babygirrrrrrl

nu ska jag o min baby läsa en bok. ja, jag o min iPOD alltså.

dan före doppardan


imorgon är det julafton o fyfan vad jag ska äta.
god jul allesammans

get over it

asså det här funkar inte. ryck.upp.dig.line. men FAN.

snart kommer min sara hit.

whiskey o cola

- va?
- jag pratade inte med dig.
- va?
- JAG PRATADE INTE MED DIG!
- va?

tyst

- va?
- MEN HÅLL KÄFTEN O SOV!

joakim thåström

jag dör lite 
hon kunde va så briljant.
o säg att jag tycker det behövs många fler som hon.

the wrong girl

hungrig. orkar inte äta något. allt smakar beskt. torrt.
en fin stad. ett minne. det blev plötsligt inte så fint längre. slänger mig i snön o försöker glömma. skrattar lite. nu känns det bättre. för ett tag.
gungar i takt till musiken. längtar efter snurr. vill inte tänka. vill bortbortbort i snurr. skriker i takt till musiken, glömmer. glömmer. ler. blir biten i axeln. ler ännu mer.
stjärnorna gör det ännu värre. varför måste allt vara så jävla fint för. o sluta hålla handen. sluta ge varandra fina blickar.
äntligen ensam. sovasovasängsäng.


snart dör väll bob dylan också


navid ikväll med mina bra. m nice.

lätt som en vind


we're done.

sen föll jag som en sten


Du vet jag håller bara färgen, ingenting av mig är sant.
Jag har gjort det till en konsform, jag har gjort det till mitt allt.


never. ever.

do not trust anyone

otur är mitt mellan namn

jag måste vara världens töntigaste människa.
o världens mest otursamma också för den delen.
o jag känner mig som på bilden. trött. ful. sjuk.

säg säg säg säg, allt det där från mig


Om du ska över sundet nån gudsförgäten kväll
Vill du ta med en hälsning till nån väldigt speciell
Vill du ge henne mina bästa och säg till henne sen
Att jag alltid varit stolt över att vara hennes vän
Säg att några av dom dar som vi hade med varann
Var några av de bästa som jag nånsin haft
Och säg att jag är ledsen för alla fel som blev
Men att inget enda av dem var menat som nån slags elakhet
- thåström


500 Days of Summer

finaste skit jag sett på länge. (bortsett från titanic)


update från sjukstugan

jag är ständigt luddig av alvedon. jag hostar som en 60årig gubbe som 3paket cigg sen han var 15. min näsa är röd pga av toalettpappret som ständigt är där. jag hatar att vara sjuk. jag hatar att jag troligtvis missar det som skulle vara den roligaste helgen på länge. jag hatar att sitta hemma kallsvettig och febrig. jag hatar att vänta på provsvar som tar 1 jävla vecka & jag hatar akuten som är helt fucked up. nyköpings lassaret kan ta sig. jag vet inte enns hur lassaret stavas o ärlig talat bryr jag mig inte heller.
jag är sur och är hungrig.

MM<3

över sundet


jag vill ha mitt objektiv tillbaka. nu.

kul.. eller inte

vakna upp. få panik. lugna ner sig. åka till sjukhuset. prover. van. glass. ipren. halvsova. arg.

ungefär så har min dag sett ut hittils.

a sunday smile

nyköping lyser upp av julpynt. redan när klockan är fyra sätts alla fina lampor på. det blir mörkt så snabbt nu. fina människor trippar förbi insvepta i fina halsdukar och mössor. överallt är människor påväg någonstans. kanske påväg hem för att sätta sig i soffan med en mysig katt i knät. kanske hem till en fin familj som alltid ger varandra varma blickar och skratt. kanske hem till ensamheten och korsordet. hursomhellst är vi alltid påväg någonstans.

min hals gör ont. mina ögon tycks tåras varje gång jag sväljer. jag vill inte bli sjuk

sleep tight


(söt tjej)
nu ska jag sätta på mig mitt bekymmer ansikte och lägga mig i min mjuka säng. drömma om en fin som jag aldrig kommer få kalla min. en fin som egentligen är ful och som jag kallar "idiot". en fin som jag säger att jag hatar fast jag egentligen inte gör det. typ motsatsen egentligen. den fina ska jag drömma om. med det fina leendet. som jag egentligen inte kan leva utan.
sen imorrn ska jag vara bruden på bilden igen. total ignorera om jag hör hans namn även fast en eld blossar upp varje gång hans namn uttalas. skratta bort allt.

söndagmåndagsång

jag förstår inte riktigt hur fan jag kan känna såhär. holy mother of god. men jag är glad. det är nog huvudsaken

känslan när enns bästa vän ringer alldeles tjock i halsen av gråt och veta att jag inte kan göra ett skit. inte enns krama om henne och torka bort tårarna. det är nog något bland det värsta som finns.

men bara om min älskade väntar

värmeljus doften sprider sig i hela rummet. ute breder sig ett glitter av frost ut över nyköpings mörka gator. på morgonen måste mammor och pappor skrapa rutorna nu. varmköra bilarna innan de knäpper fast sina små i bilbarnstolarna som är redo för dagis. på marken där det tidigare har bildats stora vattenpölar för bara några dagar sen ligger nu istället ett täcke av is. mina fingar blir alldeles oröliga och röda av kyla när jag susar fram på cykel i december mörkret. nu är det vinter. på riktigt. och om 22dagar är det julafton.

jack.. jack, jack come back....

idag är jag någon slags zombie. det är inte bra att sova mindre än fem timmar på en måndag. när man ska upp vid sju o pallra sig iväg till skolan. det är däremot ganska bra att titta på världens bästa film, och jag menar det FINNS ingen bättre, med mina brudar. spela piano mitt i natten och sjunga med i fina låtar. det är ju ganska bra. så. jag antar att det var värt det. nu ska jag sova.

RSS 2.0