den här bloggen är ett avslutat kapitel

okej. den här bloggen är ett avslutat kapitel. i min hysteri igår gjorde jag en ny o fräsch. o jag hoppas att ni allihipa följer med dit annars blir jag ledsen. oh so sad.

KLICKA HÄR och sen klickar du dig in HÄR så blir jag himlans glad!
den här bloggen kommer självklart att finnas kvar. om jag lyckas fixa problemet o saknar den för mycket liksom.

en drömmare är död

1:01 och jag älskar när hans röst brister så där vackert

slut på tystnaden

nu fungerar det att kommentera igen. thank dear god. fint med lite nya bloglovinfolk också. undra vilka ni är. ni får hemskt gärna skriva en rad eller två. nu när det varit tyst här så länge.

fräknar och "brun"bränd


mina fräknar börjar knacka på dörrn och idag blev mina armar brunbrända. eller okej vem försöker jag lura? de blev kräftröda och kommer antagligen att klia lite och sen försvinna till samma gamla vita-genomskinliga färg. men det är ju ganska mysigt att de är lite färgglada iaf.

grönt blått svart

samma samma samma samma samma sak. jag vill mest av allt ligga på en grön gräsmatta med långa långa långa grässtrån och titta upp. blå himmel överallt. inte fan vill jag sitta i ett mörklagt klassrum och titta på gnuer. där drar jag en gräns liksom.

the haters

jag kommer på mig själv med att svara på frågor jag inte hört på.

jt är troligtvis den bästa någonsin.

..o tydligen gjorde den det för nu var det sommarvärmelite mer blombilder bara för att solen ska fatta vinkeln o börja skina lite


baddie's boogie

thats a lousy life for the washed up wife of a permanently plastered, pissed up bastard

-

att leva.

så.

vad gör jag nu?

bara för att nånstans ska man va


och allting svartnar i panik när du ser att alla redan har en dans


vi var inne på världens coolaste indiska affär.

didn't anybody tell you how to gracefully disappear in a room

lyssna

köksbord fyllt med pysselgrejor

sitter i ett kök i västerhaninge och lyssnar på the voice. o ja ni hörde rätt. sånt har vi inte i nyköping inte. vi har just skrivit "det här vill vi ha gjort under 2010" brev som vi nu har slagit in med fina kuvert. om ett år ska vi öppna dom tillsammans och se hur det gick.
idag har jag lärt mig att det är högertrafik i rulltrappor. men jag fattar inte grejen. VARFÖR kan man inte vänta 10sekunder längre?? stockholmare asso. ne men skämtosido. nu ska vi kolla på ledger, depp o law i samma film. japp de ska vi.

COOL FAKTA, sara klippte sin kompis som var på idoluttagningen idag. och pga hans frisyr kommer han att vara med på tv! hon är legend. signering i västerhaninge centrum utanför "sjöhästen" aka apoteket.


lonleywolf(?)balkong

för ett år sen hade jag ett rum med balkong. himla smart grej. för ett år sen hade jag ofta svårt att sova pga sånnadära mysiga fjärilar som tumlar omkring i magen. och min lösning på det var ofta att sätta mig där ute på balkongen och titta ut på den ljusblå himlen. sådär fint ljusblå som den bara blir på vårkvällar. ibland kändes allt skit och då grät jag en skvätt. ibland fnissade jag sådär töntigt för mig själv. ibland gick mitt hjärta itu och det kändes som att jag satt där ute i flera timmar och bara. satt.
för sex år sen var jag jämt glad. jag åt alltid godis(har aldrig riktigt slutat med det) och sprang runt efter en boll mestadels av tiden. jag hade en hund som jag älskade mest av allt på jorden. den var gjord av ett såndär lent och mjukt material som man kan somna på. han hette bethoven och var antagligen min bästa vän. han heter fortfarande bethoven och är fortfarande min bästa vän. hans päls är dock inte lika len och mjuk längre. men vad gör det om hundra år.
jag har alltid varit fashinerad av stjärnorna. så ibland på vintrarna smög jag upp sent på kvällen och drog på mig en tjocktröja, tog med bethoven ut och sen satt jag där. minns att jag sa till min lilla hund att det var bland det finaste jag någonsin sett. och varje gång visade jag honom att där är lilla karlavagnen. den stora såg man aldrig för att vårat hustak skymde det.
den där balkongen har varit med om jävligt mycket. nu har jag varken mysiga fjärilar eller balkong längre. nu är jag mest bara tom.

secret meeting

lyssnar på världens bästa låt. eller ne men nästan.

skulle vilja skriva någonting fint här. men allt är liksom fult och jag har ingenting att säga.

jag + sjuk + solsken = olycklig


källan har jag såklart glömt bort.

RSS 2.0