dark blue, have you ever been alone in a crowded room?


everything's magic


jag vill lägga mig på piren med dig och skrika rakt ut. för att sedan skita på mig när skriket får ett svar från andra sidan vattnet. "HÅLL KÄFTEN". sen vill jag springa längst hela piren skrattandes och hoppas att de som skrek inte kommer fatta att det var vi.
eller så vill jag sitta i en liten båt med dig och känna vinden blåsa genom mitt hår. fnissa lite och låta solljuset värma mina alltid lika vita ben.


sen vill jag sitta på ett café med dig och klaga på att alla är så jävla fula och speciellt den. jag vill sitta där och klaga med dig för du är den enda som fattar hur sugigt allt är. fast vi är ju bra. såklart.
sen vill jag skratta med dig jättehögt på golvet medans alla frågar vadfan det är som är så roligt. men vi kan inte svara för att vi skrattar så fruktansvärt mycket åt bruden som ramlade i trappen och ingen skulle ändå förstå. så vi skrattar tills tårarna rinner. sen skrattar vi lite mer.


och jag vill spela monopol med dig i ditt kök. äta chokladpraliner och skratta åt din feta katt som är så jävla söt.
ligga på ett berg med massa fikabröd och låta solen gassa. även fast ingen av oss får någon färg. aldrig. men det är ju tanken som räknas liksom.
jag vill se dig dansa där på scenen med allas ögon riktade mot dig. du ler och gör det du är allra bäst på. när du tar alla med storm och jag gråter för jag är så jävla stolt över att vara din vän.


och med dig vill jag cykla på en grusväg när solen står som högst. sträcka ut benen i nerförsbackarna och skrika allt vad jag har. äta små muffins på stranden och jag badar, du står över eftersom det är alldeles för kallt för dig.
sen vill jag klä ut mig till en emo med dig och ta bilder med köttknivar. kanske gå på en hockey match och göra bort oss totalt. sånt som bara vi gör.


och med dig vill jag titta på skräckfilm i en läskig källare. jag vill äta så mycket cheezeballz att jag spyr och jag vill bli så rädd att vi båda dör lite. jag vill ligga på ditt golv och känna att fan vad jag hör hemma här. skratta åt din min när du försöker resa dig upp. dreggla pga snygga japaner på din dator.
slänga på oss lite rosa och grön ögonskugga innan bryngan discot. köpa en påse chips för 10spänn och titta förundrat på de stora barnen som vågar hålla handen på dansgolvet.
leka med dina barbiedockor på ditt köksbord och sjunga med till maroon 5 - this love på ztv. jag tänker alltid på dig när jag hör den låten.


och med dig skulle jag göra allt. om om och om igen. jag skulle smuggla med kakor ut i skogen och sitta på en sten tsm med dig. jag skulle spränga de där vita grejerna på buskarna och äta upp alla goda körsbär i träden. jag skulle gå ändlösa promenader med dig i mörkret och prata minnen.
sen skulle jag gå till kiosken med dig och köpa gula bananer. för att en dag bli förskräck när alla gula bananer plötsligt inte fanns längre. sen skulle jag hata världen lite med dig och åka pulka i kentas backe. bygga trädkojor i skogen och se döda ekorrar sent på kvällen.
allt skulle jag göra.

nyköpt

dessa två klickade jag hem nyss


lite solsken sipprar in genom mina persienner

idag är en bra dag

rösta på mitt bidrag eller dö


okej kanske inte så brutalt. men c'mon. vem vill inte smaka denna goding? (heo)

jag.dör

KLICK


om den där nedrans snön bara kunde försvinna


det är så jävla ljust ute. *fräser och bildar ett kors med fingrarna*
jag är glad för min fina kommer på fredag.

nu ska jag städa mitt spökrum lite. det börja se lite halvstökigt ut.
jag har förövrigt startat någon hysterisk bacill-stökigt-äckligt skräck. not so funnie.

the mixed tape

jag älskar one tree hill. japp det gör jag.
bra bättre o så en skön

asocial


Graycoated Morning

jag älskar att vara ful

nine inch nails

I think I use to have a voice, now I never make a sound

WF


jag hatar Paolo Robertos spotify-skrik mest av allt. eller nä. det finns ju värre. men nästan.

stearinljus som doftar godisremmar

nämen ojsan. idag fick jag plötsligt raklugg!

klick och du upplever något fint


annat ord för fin; högklassig, förträfflig, av hög klass, ypperlig, prima, förstklassig, vacker, snygg, proper, prydlig, elegant, exklusiv, flott, heath ledger, chic, fördelaktig, förmånlig, angenäm, behagfull, utmärkt, förträfflig
(klick)

när man alltid säger fel saker

och bara är allmänt jätte dålig.

pianoknaster och ett rum med neddragna persienner

lite klassiskt mellan varven. lite facebook. lite msn men det suger. alltid samma sak.
vampire diaries har förgyllt min dag och kommer göra resten av kvällen också. imorrn vill jag inte till skolan. inte alls.

fock alla hjärtans dag

okej. jag sitter och nynnar på lady gaga - just dance ensam i mitt dunkla rum. läser lite matte tal och tuggar på en banan. det svänger.

Du kommer aldrig mer bli dig själv


KENT. Jävligt underskattade alltså. Förutom Dom Som Försvann videon. Jag är rädd för den. På riktigt. Jatteläskig.

Jag kliver upp ur sängen o går ut i hallen alldeles nyvaken dagen efter Thåström konserten. Håret står åt alla håll och jag släpar fötterna efter mig.
Pappa: Ser han, Ted Åström ut sådär eller?
Jag: Ted vem?
Pappa: Han som du var på igår.
Jag: Thåström pappa. Han heter Thåström.

Vi sitter i soffan och jag frågade vad de ville att jag absolut inte ska arbeta som när jag växer upp.
Jag: Nå, pappa. Vad skulle du vilja att jag inte blev?
Pappa: Hm. Sälja korv på McDonalds.
Jag: De säljer hamburgare på McDonalds.. idiot.

Over and Out

Igårkväll kastade jag alla små dagsboksinlägg. De gjorde för ont. Jag hade kunnat bränna upp dom som de gör i alla filmer, men jag ville inte vara fullt så dramatisk. Nu är de borta iallafall. Over and out.
Låg kvar i sängen till halv 2 idag. Hade ingen som hellst lust att gå upp. Inget att gå upp för. Dagarna passerar utan att kännas. Utan något som hellst syfte. Går till skolan i snö. Klagar på snön. Kommer till skolan. Klagar på lärarna. Går till och från folkets hus. Klagar på snön och på lärarna. Går till matsalen. Klagar på att maten smakar plast och fan nu ska vi till folketshus igen. I snön. Klagar ännu mer på snön. Kommer hem. Äter. Duschar. Går och lägger mig. Så ser mina dagar ut. Dag in och dag ut. Ett jävla klagande. Säger att fan i helgen ska vi ska ha så jävla kul. Men när jag väl kommer till helgen orkar jag ingenting. Sover hela dagen och sitter hemma. Lyssnar på arg skrikmusik. Längtar bort och tycker synd om migsjälv.
Världens tråkigaste och den mest dystra person jag vet. Och jag skyller allt på snön. Som vanligt. Det är skönt att ha något att skylla på. När våren kommer ska jag inte vara hemma en enda helg och jag ska le. Japp det ska jag.

"does the age really matter?"

lyssnar på the misfits, NOSTALGI, medans jag halvsover. är trött och illamående av all pizza och godis jag ätit idag. jennie o malin är bra och carrie är läskig.
vårat engelska föredrag gick så fel som det bara kunde gå. fast det är ju lite charmen.

bob

överraskingsfika för bruden på bilden idag. som förövrigt åker till focking kenya nästa vecka. glöm inte att ta med ett löv åt mig.

mitt huvud gör ont ont ont ont


jag vill färga mitt hår . jag vill så jävla mycket alltjämt.


miss murder


one tree hill

nu har jag letat på alla titta-på-film/serier-sidor jag kan men INGEN har en fungerande oth säsong 6. jag måstemåstemåste se skiten innan jag avlider. dear god help me

(500) days of summer och b&j


"We're the people, the happy with the broken hearts. the ones who draw a picture and proclaim that it's art"

joakim jävla thåström

jag och klara tågade upp till storstaden. tittade lite i affärer. åt nachotallrikar som bestod av högst 10chips. strosade runt på stockholms gator, mötte ansikten jag aldrig sett förut. som jag aldrig mer kommer se. åkte tunnelbana som var överfullt med människor. folk trängdes, armbågades, muttrade tysta för sig själva. jag tänkte mest att jag aldrig ska bli en sån och att jag aldrig någonsin ska sätta en fot i dessa spårvagnar någon mer gång. det kommer antagligen inte att hålla, men jag kan alltid hoppas iaf. hujeda mig. vi kom fram till globen. köade i 2½ h varav 1½ h var utomhus i minusgrader. när jag inte längre kunna känna mina fötter sprang jag in på en toalett och värmde mig medans tappra klara höll kvar vår plats i kön. vi stod trotsallt nästan längst fram. kom in. satte oss på golvet. lyssnade på slagsmålsklubben och knife för att peppa. något hände, alla reste på sig och det släppte in oss. vi stod längst fram, i mitten. längst jävla fram. johnossi kom. jag dog. sångaren liknade min bror och jag fnissade lite. johnossi drog, jag blev besviken för att de inte spelade man must dance. thåström kom. jag dog på riktigt. svajjande människor överallt, skrikandes. blinkande lampor. händer som är sträckta mot han den där fina som står och gör konstiga rörelser på scen. allt var så jävla bra. kärlek är för dom, ungefär så här, alla vill till himlen, fan fan fan, aldrig någonsin komma ner, långt bort, släpp aldrig in dom, som eld. så jävla wicked. helt sinnessjukt bra så att jag inte enns kan förklara det i ord. thåström är förövrigt den snyggaste 53åringen jag vet. och fan så fin han är.
tack.

focking j.t

det är vinterglitter överallt. och även fast jag mest av allt vill att det ska försvinna och när jag äntligen får känna asfalt under min trasiga sko är den dagen jag börjar leva igen - så kan jag inte låta bli att tycka att det är förjävla fint. bon iver och vinterglitter. en sjujävla duett. imorgon ska jag se joakim thåström och jag är taggad till tårna. just nu är allt fint förutom lite småtjafs som jag inte orkar bry mig om. skolan suger hestsnopp men det skiter jag också i. iallafall för stunden. iallafall nu.

för att sedan äcklas.


old songs

nostalgi

cute without the e

är trött på allt som har med allt att göra.

idag vill jag inte vara jag


någongång måste du bli själv

"Och jag har sett dina pupiller växer när du är med mig.
Du vet inte om det än, men det kommer att bli du och jag.. tillslut"

och det är ungefär där som mitt hjärta slår frivolter och min mage hugger till så att jag nästan tappar andan.
gatulampor som lyser upp en krokig, igensnöad väg. och det enda jag tänker på är dig.

RSS 2.0