icke normalt


mitt gummifinger. i know you want me.

ungefär så här ...

så jäääääääääääävla fin. finfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfin. fast vadfan vet jag om det egentligen.
det enda jag vet är att jag får svårt att andas när jag går i världens finaste stad med en massa lampor o fina ljus utan en kamera. o att jag älskar prinskorv doppat i rödbetssallad. allvarligt. det är helt sinnessjukt gott.

feeling a moment

du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.
du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.
du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.du.
betyder ingenting.
bullshit.

paranormal activity

paranormal activity.... jag skrek. jag grät. klara fick panikryckningar. helt sjukt jävla bra.

bra

BRA

födelsedag

jag saknar dig.
du fyller 16år och jag kan inte enns ge dig en grattiskram. min bästa fyller år o jag kan inte gratta dig. så jag gör det här ist.


jag har suttit här nu ett bra tag. funderat på vad jag ska skriva. men det kommer inte riktigt fram något. mer än jag saknar dig. o grattis som fan. o jag saknar dig.
gratulerar på födelsedagen frida.

skola fanfan skit

och återigen är klockan över ett. jag kan inte sova. det går inte. vägrar. och skolan orkar jag inte. orkar inte anstränga mig. o ja jag vet att fan vad bortskämda vi är men NEJ. jag vill ha fredag o rent samvete. o söndag. o tillbaka. sakar en gammal klass. en bra vän. lite dans i borgiskorridorer. lite cphfjasfjasfsa asrolig gympa o faaaaan. saknad klass. inte tråkig engelska lektion med tråkig lärare som pratar om tråkiga saker med en tråkig tonart. jag sitter hellre o fulsjunger i tessinskorridorer. hellre fnissar jag åt att fan vad ful hon ääääääär o slåss lite. inte engelska. inte matte. absolut inte matte.

kort biografi med litet testamente

jag borde plugga. matte. idrott. men det går inte. min hjärna FÖRSTÅR inte hur 2x-19/5=13x/4-44/5 ska räknas ut. den FÖRSTÅR inte hur 0.5(4x+1)+2(2-0.5x)=(4.5-2.5x) ska bli 0. jag förstår inte det. o fan jag vad jag inte bryr mig om att muskelns arbete styrs av nervinpulser frå ndet centrala nervsystemet. nä jag lyssnar hellre på thåström.


lesson learned


finaste skit jag hört på länge.

pryltävning på dustinhome!

i den HÄR tävligen på Dustinhome kan man vinna ett presentkort på 15 000kr om du bloggar om dina favoritprodukter på Dustin! självklart måste jag vara med i denna tävling!


1 490 kr
APPLE IPOD NANO 8GB
jag måste vara bland de ca... 20människorna på jorden som INTE har en iPOD. och jössös vad jag behöver en! tänk att ha en orange liten vän med sig överallt. jag skulle inte tacka nej till det. inte på långa vägar! om du lyssnar på radion i den lilla skönheten kan du dessutom pausa live radio! hightech o grejer.
495 kr
NIKON FJÄRRUTLÖSARE
eftersom jag är sjukt skakig på handen skulle jag inte tacka nej till en fjärrutlösare heller! perfekt när man ska ta självporträtt och, när man som jag är skakig på handen, för att undvika skakningar om du fotar med stativ!11 990 kr
APPLE MACBOOK
och nu till grejen. vem vill INTE ha en macbok? en tunn liten dator med 13.3-tums skärm passar perfekt för mig! och eftersom det verkar som att min skola inte bjussar oss på datorer så får jag väll ta saken i egna händer. MER MACBOK TILL FOLKET!

alla vill till himlen

jag vill göra något kul. lite partyparty. men istället sitter jag här och lyssnar på nationalteatern. lite thåström också. min farsa är stolt. min morsa pratar i telefon. jag är lite heartbroken för att brooke precis gjort slut med lucas och allt är peytons fel. den fittan. snart börjar robinson. sen ska jag titta på paradise hotel. efter det oth. kul att jag har ett liv.

föresten har jag klippt mig. eller klara har.

rosyln


Up with your turret aren't we just terrified?
Shale, screen your worry from what you won't ever find-
Don't let it fool you.
Don't let it fool you down.
Down's sitting round, folds in the gown.

new moon - heron city


bra folk. bra mat. bra film. brabrabra.
min man var pretty good looking också för den delen.

lovelovelovehär snackar vi kärlek

regn

idag har jag en såndär dag som jag bara vill vara ensam. som jag har haft ett tag nu. bara sitta instängd på mitt rum. och inte öppna munnen alls. det är så skönt. att slippa prata med någon alls. kanske drömma sig bort i oth eller dunka hög, fin musik. måla mina läppar röda och gå sakta, sakta till ica. det spöregnar. men det skiter jag i. jag drar bara halsduken lite hårdare kring halsen och höjer musiken. skiter fullständigt i den tjuriga, tjocka tanten som tror så jävla mycket. jag ser den där mannen som jämt cyklar omkring. utan något mål. han är en sån där leta-pantburkar-i-papperskorgar-och-i-diken. när jag var liten gick det ett rykte om att han var en av de rikaste i nyköping. undrar om det stämmer. han skiter i att det regnar. han ska tamefan panta de där burkarna oavsett om det är storm ute. han gör en bra sak antar jag. städar upp efter andra.

åh


pretty

damn
good

(tre olika låtar för dig som inte förstod) (idiot) (nä skämtosido)

huvudvärk

jag har huvudvärk. jag har huvudvärk för att jag tittat alldeles för mycket på tv så jag ska titta lite till. välldigt dumt kan vissa tycka men vad gör man inte när man inte har något liv. jag hade tänkt att ta en liten promenad. men jag sket i det. i ended up by the tv. så jag ljög för mig själv att jag ska göra det imorn ist. och när morgondagen kommer gör jag samma sak. ljuger. det funkar. det funkar alltid. i alla sammanhang. alltid. skratta lite och ljug. jag har huvudvärk. nu ska jag titta på oth.

jävligt fint. jävligt rätt.

Sometimes people dissapoint you, sometimes they surprise you.
But you never really get to know them, until you listen for what is in their hearts.
At this moment there are 6.470.818.671 people in the world.
Some are running scared, some are coming home.
Some tell lies to make it through the day, other are just now facing the truth.
Some are evil, at war with good, and some are good struggling with evil.
6 billion people in the world. 6 billion souls.
And sometimes, all we need is 1.

helskärm.... hur gjorde man det nu igen??

helskärm.... hur gjorde man det nu igen??
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad jag älskar att ligga gråtandes på golvet av skratt.

min data låter. nu blir det pancakes o oth för hela slanten. chacha

oth all day long


i need this.

lonleygirl


lite roligt är det ju.

PROSIT

dagens låt och en till. skaaaaapligt bra. nu ska jag läsa min engelska bok som handlar om skönheten o odjuret. fast i nutid. han försökter skära av sig huden atm. brutalt.

för att en tyst stad är en död stad

jag sitter förövrigt o lyssnar på eminem o fan vad bra han är egentligen. like toy soldiers är some heavy stuff!
idag har jag blivit sur på min granne som sjunger, som vanligt. det är inte de. man får gärna sjunga. men flickstackarn borde komma ut oftare. lyssna på radion eller vadfan som hellst. för när man sjunger samma låt, hela tiden, blir det lite jobbigt i längden. tillslut fick jag nog o körde igår lite the knife på hög volym. satte mig o ritade lite o glömde helt enkelt bort den lilla flickan väggen brevid. insåg att jag inte kan rita längre o blev sur.

nojiel

att gå armkrok genom stenkulla med världens jävla saknade människa är ganska bra. lukta på gamla minnen och shake;a loss mitt på gatan. skratta åt gamla skämt som vi alltid drar. jag saknar det.
att ha någon att ringa till på kvällen och berätta att "han tittade verkligen jätejättelänge rakt in i ögonen o log" o få ett "men åååååh fattar du ingenting det är NI snart" tillbaka. att prata om sleepovers som vi ska ha i helgen o fan vad kul det ska bli. att prata om att fan vad konstiga alla är och alla förändras alltid. att prata om precis allt utan att behöva skämmas. att bara ha någon att ringa. ngn som man kan dra in på toaletten o berätta att nu jävlar händer det snart. att få höra att the one and only skrev massa sms till mig igår o fan vad jag vill åka och träffa honom. att svara tillbaka ngt i stil med "men faaaaaan ring honom!!! nej nu ringer vi. ge mig telefonen!" och sen brotta ner dig på marken i hopp om att få tag på mobilen. jag saknar att sitta i dedär svinsköna stolarna precis vid syon o titta på alla människor som går förbi. att "gå på toaletten" på spanska lektionerna.


mina kära vänner ben och jerry är på besök


det här är hur min helg har spenderats hittils. och så tänker jag fortsätta att spendera den. med mina kära vänner ben och jerry på besök blir det hela ännu lite bättre.

Kungsholmens Hamn


Jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt. Jag tänker hur gick det till, hur bar dem sig åt?
Min lillebror går ut och vi vet aldrig vart han ska. Jag blir så rädd när jag tänker att det kunde vart han eller jag
Aldrig mer ung, eller aldrig mera fri. När det handlar om barn har vi rätt att ta nåns parti.
Men ni vet hur det känns när röda ögon ser svart. Och jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt
Alla som vill ta en stund att fundera, när ska vi göra mod av sorgen och börja agera?
Nu städar man gatan och snart försvinner alla spår och vi fortsätter att växa fast han förblir sexton år
Jag ser ljusen som tänts i parken vid Kungsholmens hamn.
Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand.
Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv. Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll
Nej, det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll.
- melissa horn

dans i matsal är jävligt underskattat


långa nätter


bara lyssna


vals för satan (din vän pessimisten)


röd

ett nerklottrat papper. fyllt av kol och streck. mina fingrar är sotiga. en trasig mobil. en tatoo inristad i armen som svider till lite. snart ska jag få skäggväxt. en fin man. raspiga högtalare. röd. en kall säng. inte ett dugg varm. ett fint sms om att ormen inte ska bita mig i örat inatt. tråkiga människor som är inloggade på msn. någon som kanske tycks vara lite intressant men jag vill ändå inte. lite folk som bryr sig lite extra. det är fint. ont i magen. ska sova nu. imorgon är min första lektion i en mörk biosalong. sen fiskpanetter(<3) o efter det keff. media är nog ganska bra ändå.

julklappslista

jag ska fan skriva min julklappslista nu. ja. det ska jag. ta ännu en kopp glögg o skriva min önskelista. lyssna på bra musik o skriva.

piren


glögg och snart tacos. hela familjen samlad. jag borde vara glad. det är ju såhär jag vill ha det. men det är jag inte. tvärtom. vafan måste allt vara så svårt. varför måste man sakna folk som inte saknar ensjälv och varför i helvete kan man inte bara försvinna ur någons liv. bara poff, väck. även fast jag inte vill det. men oj vad mycket lättare allt skulle vara.

wroom wroooom


nu ska jag titta på oth


behövs ingen rubrik, bara typ oj

källa

o en avslutande bild på mig o robert häromdagen.

spotify spelista

sånt HÄR är fint. finare än de ord som surrar i mitt huvud just nu. idiotjävel säger jag.

åh

fan vad jag vill springa på englandsgator med min bästa. fan vad jag längtar. lyssna på svinsnygga dialekter o åh.

n.e.w m.o.o.n

nu är biljetterna kirrade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

med ena foten utanför


det är så mycket jag vill få ut. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH fjasfnsjfsnfjsnfjashfjasgjdsgdnsgsdr9iq319ru32fasfjnajasdnfasfas. okej. datan började pipa o grejer. kanske ska tagga ner lite.

klassfoto


mitt huvud ser lite runt ut. men jag orkar faktist inte bry mig. inte ett skit. min fina klass. påtal om klass har jag varit helt nostalgisk idag. satan vad jag saknar 9g. vi hade gympa och jag insåg hur jävla roligt vi skulle ha om vi körde den leken. åh vad jag vill tillbaka.

idag har jag tittat på freddy krueger, som vanligt, med steph. spelat midsommarvaka och fnissat. pratat lite bajs. fan vad jag älskar att vara barnslig. o fan vad jag älskar steph. som förövrigt snart fyller år.


b.r.a

idag har jag mått riktigt bra. jag har för första gången svalt en tablett som är större än min lillfingernagel. jag har skrattat åt fula tanter som gör gymnastik utanför en läghenhetslänga. jag har blivit äcklad av skolmaten. jag har tryckt i mig en flottig hamburgare med massor av pommes med den bästa och haft girl talk. jag har blivit alldeles varm av en väldigt söt pöjk och jag har spenderat ännu en mattelektion med linda och jennie skrattandes. ritat av gerd ännu en gång. jag har ätit en reäl frukost också, som jag faktist stod mig på hela dagen. nästan.
jag har hatat en hel del också. men det tillhör liksom.

RSS 2.0