17:23 snigel


jag var ute i min stuga förut och hittade en snigel som poserade för mig, haha. jag lyckades faktist få lite färg också! ikväll blir det tacos med mamma, pappa, bror&hans girlfriend, hääärligt!

17:18 i love you


jag ska på bröllop imorgon, för första gången i mitt liv faktist, så jag tyckte att det var passande att knäppa lite bilder på två vigselringar. det står även "jag älskar dig" på 22 olika språk! i hope you like it

21:39 slutkörd

jag kom nyss hem från ett träningspass på fotbollsplanen. jag har nog inte varit såhär trött på.. ja, någonsin! noll kondis och inte så mycket intresse heller faktist.. fast, det var riktigt kul till min förvåning! kanske ska ta och ta mig i kragen och börja träna på riktigt igen. vi får la se hur jag gör. nu är jag heeeelt slutkörd så jag ska lägga mig i sängen och läsa en bok! ha en bra kväll

00:39 god natt

åh nu blev jag glad. de pratas om att bon iver och muse ska vara med på new moon soundtrack! hoppas de klämmer in kings of leon också så ere guld!
       nu ska jag lyssna på ngr låtar med dirty pretty things&arctic monkeys en stund sen blir det drömmarnas värld för min del. sov gott folket!

23:17 guld

ge mig en kille med rufsigt, otvättat hår och ett snett leende så är jag nöjd. han ska hellst ha en härlig accent och ha världens snyggaste skratt också. någon som känner till någon sån kanske? ah, förutom robert pattinson då....
         jag sitter här och nynnar med till världens bästa håkan hellström, han är fin. han är en av de få människorna som faktist lyser upp världens mörka gator ett snäpp. de som inte lyssnar på håkan har missat något stort, något vackert.

15:38 ni har väll inte glömt?


klicka på bilden och klicka en 10;a åt mig? snälla

15:33 trevlig överraskning


titta vad som låg i min brevlåda idag! oh happy day, snart bör 'när jag hör din röst' komma också, det blev lite försenad:) det blir till att läsa om hela twilightsaga för tredje gången! den fjärde boken har ju inte kommit ut som pocket ännu, någon som vet när den gör det?
      jag och farsgubben åker antagligen ut till stugan och promenixar senare, kanske blir lite kort också:)

23:16 a cinderella story

Har precis tittat på a cinderella story, alltså Chad Michael Murray.. Behöver jag enns säga något? Var det någonannan som också såg filmen? Lite för uppenbart slut, men det är det som är meningen i guess:) Snart ska jag titta klart på the notebook, gu så härligt! 
         Jag känner att jag behöver lite ny musik i mina öron. Har du något favorit band som du vill tipsa om?


16:48 FOTOTÄVLING

klicka här för att rösta på min bild i en fototävling. man kan vinna en systemkamera värd 14 000kr! vill ni vara bussiga och rösta på mig? ett litet klick bara, skriv en liten kommentar om du så gjort:)

(bilden jag tävlar med)


16:37 vinterbild


Den här bilden är lite av min favorit, Knäppte den i vintras när jag var ute och fotade med klara. Lite repris bild men eftersom jag precis startat den här bloggen så tänkte jag ladda upp en bild åtminstonde:)

16:25 usbminne


det här är mitt nya usb minne, lite klatchigt sådär!;) jag sitter och tittar på the notebook atm, obeskrivbart! måste vara den bästa filmen som gjorts, så himla fin! nä, nu ska jag back to the notebook, tjing!


13:29 kockbesök

var ute i 'stora staden' förut med mamma&syster. min syster köpte ett usbminne till mig så jag kan skriva ut lite bilder, tack för den:) och sen hittade jag en bh, det måste vara det tråkigaste som finns. att pröva bh;ar. hahah! men när vi strosade omkring inne på eurosko upptäckte vi att ingen mindre än per morberg var på besök i våran lilla stad. han gick med sin fru, tror jag bestämmt att det var, och tittade på skor! lite häftigt är det ju! vet du inte vem det är? 'vad blir det för mat', säger det dig någonting? :) han lagar iaf jättegod mat och jag tyckte det var ballt att han besökte nyköpings gator.
        nu ska jag lyssna på musik och redigera lite bilder. kanske tillochmed orkar pallra mig bort till krikon ikväll för att träna! ha det bra allesammans.

23:18 filmkväll

denna kväll spenderades som sagt med min syster, mor&far. vi tittade på fredagen den trettonde, haha det blev många ärenden mitt i filmen för min mammas del! hon är lite av en pussy, hahah! den filmen får 3 av 5 stjärnor av mig. liiiiite för förutsägbar och ja.. den höll inte i det långa loppet helt enkelt:) vi tittade också på genova, som handlade om en familj vars mamma dör, då ena dottern 'dödade henne'. det var såklart inte med flit men, det var endå hennes fel om man säger så, haha. hemskt det där lät. den får 2 av 5, inte alls min stil och.. hade egentligen ingen handling!
       men nu vill min syster att jag ska stänga av datan, och hennes önskan är min lag. jag hoppas ni följer mig via bloglovin! ha en bra kväll

17:05 myskväll

idag ska min systeryster sova hos mig, så det blir nog inga inlägg från min sida. vi ska troligtvis hyra film och mysa! min hals krånglar och mitt huvud gör ont, men jag är gla ändå!:)
jag är ju ny här på blogg.se, så lite knepigt är det ju. men jag tror jag förstår det mesta faktist. i'll see you!

15:26 ny blogg

Följ min blogg med bloglovin
bytte från min gamla blogg på devote till blogg.se.
jag kände för att göra en ny blogg. skönt med lite annorlunda saker tycker jag allt! jag hoppas att jag inte förlorat någon läsare pga av detta bara! jag är ju trotsallt samma gamla line som alltid:)

RSS 2.0