KNAS

just nu ser min blogg lite knas ut. kommentarerna osv. jag ska fixa det snart, men sålänge får ni stå ut med lite konstig design osv!


- UPDATE - nu är det fixat o allt ser normalt ut. tjiho

män klädda i svart


igår när jag zappade runt lite på tv upptäckte jag till min stora förvåning att men in black rullade på tvskärmen. Min absolut favoritfilm när jag var liten. Det känns som igår då jag ställde mig på tå varje kväll för att pussa på den stora Will Smith planschen som hängde på min vägg.

dom fyra årstiderna


igår tillbringade jag min kväll i ett litet, mysigt rum i sjösa. vi åt champinjonmackor och massa godis. pratade problem som vi alltid gör. emosar i själen vare va? tittade på en bra film med en snygg joel kinnaman. det var en fin kväll.
idag ska jag ha neddragna persienner och låtsas att det är sommar ute. stänga ute all snö och lyssna på håkan och allt såntdär sommrigt.

Sönder Boulevard


ett leende på läpparna

utan er vore skolan ett rent helvete. så äre bara.


picknik på en grön äng med färgglada filtar och te, CHECK? nä? inte? okej.


jag är trött på att ställa frågor jag redan vet svaret på. det känns som att jag tänker så det knakar, men jag kommer ändå ingen vart. istället sjunker jag ihop i ett hörn med lite musik. rycks tillbaka till verkligheten och vräker ur mig något dumt. som alla skrattar åt. jag hatar att vara en pajas egentligen. egentligen vill jag ju vara en såndär smart jävel som har en perfekt liv med perfekta intressen och ett perfekt självförtroende. men jag är ingenting av det där. jag är en pajas för att jag inte kan vara något annat. så är det bara. och jag önskar att jag kunde säga att jag var grym på något. men då skulle jag faktist ljuga. så är det bara, helt enkelt.
och allt slutar med att jag kluddrar i ett vitt block som snart är fullt.

23:38 att kunna skriva den här texten så alla ser istället för i ett nerkluddrat block som ligger undangömt i en dammig låda.

Your warm whispers

(You're gone)
(Gone)


my sister's keeper


det här var den finaste filmen jag sett på.. någonsin. mitt öga var inte torrt en sekund under hela filmen. SE DEN

vox populi


ett KLICK för två svinigt bra låtar som går på repeat just nu.

Happiness a La Mode


A cracked smile and a silent shout

tänk att få skriva ner sina djupaste tankar, sina allra hemligaste hemligheter, på ett rosa brevpapper med en svag doft av jordgubb. och skicka det till någon man inte alls känner. någon man aldrig kommer att träffa. att bara få berätta för någon, berätta vem jag egentligen är. låta den personen komma närmre mig än vad någon annan gör. låta den personen få veta alla mina komplex, allt jag tänker och tycker. utan några alls komplikationer. Låta den personen skriva ner sina tankar, sina hemligheter. och posta iväg dem till mig. behöver inte alls svara på vad personen skriver. bara berätta om sina egna tankar och få lyssna till någonannans liv. förvånas om hur olika världar det finns. och kanske tillochmed hur lika man kan vara. 
att veta att det finns någon där ute som vet det jag aldrig kommer våga berätta för någon. sånna personliga saker. som jag aldrig enns skulle få för mig att säga till enns mina bästa vänner. det skulle ju vara ganska fint.


babyheath

idag var det 2 år sen världens bästa skådespelare dog.jag blir deprimerad så fort jag tänker på det. därför ger jag er en bildbomb på just heath ledger. för att det är han värd. var. fan.



i väntan på varmare tider

en liten spotifylista.

it's all over now



de senaste dagarna har jag flytt hem till min finaste. druckit mängder med te. tagin meningslösa kort. längtat bort. långtlångt bort.

idag exploderade jag. jag sprängdes. små, små bitar klirrade på golvet och helt plöstligt stod jag där utan skydd. utan någon trygg mur jag kan luta mig mot. det kändes inte bra. det gör jag nog inte om. på länge. dax att börja bygga.

en gnutta sommarnostalgi




fötter är det äckligaste jag vet


.. i hela världen. på allvar. de är vidriga.

detta är vad jag lyssnar på. repeat.

ghost house



nu ska jag lägga mig i mitt spökrum och läsa en snutt.

make my day

"jag måste bara säga att jag är äckligt glad över att ha lärt känna dig du är så grym!"
sånnadär spontan grejer som kan göra en hel jävla dag.

bollfot

jag saknar en stor gräsplätt. med vita, raka streck på. gassande hetta och en vattenhink fylld med iskallt vatten. solen står högst på himlen och jag springer fram och tillbaka, fram och tillbaka. blodet pumpas ut snabbare i min kropp och min andning blir snabbare. förväntansfull. tänker att hur fan ska detta gå? jag kommer dö i den här hettan. 5 minuter innan start och vi kör lite skott på mål. min mage har precis fått besök minst ett tiotal fjärillar som susar omkring där inne. 1 minut. jag hoppar upp och ner lite på stället. känner hur mina röda kinder hettar av ansträning. blickar ut på den ganska kassa gräsplanen. det är några tuvor, lite grusplättar. men det gör inte så mycket. där ute var jag säker. där ute spelade det ingen roll hur många bärs man pallade innan man däcka. det spelade ingen roll hur mycket pengar man har eller hur många rätt man fick på matteprovet. där spelar ingenting roll. där ute kunde jag andas utan att det tar emot. en visselpipa låter ljudligt. en sommarbris drar förbi och genast börjar min kropp arbeta. springer hit och dit, sparkar och skjuter. slänger mig ibland. måste byta. doppar huvudet långt ner i hinken. sen springer jag ut igen. och lever.
men sen blev allt så seriöst och jag orkade inte bry mig längre. precis som allt annat. fan vad jag suger.

my babyboys


dimma

en välbekant parfym på stan. jag blir alldeles till mig och fnissar mestadels av dagen. kommer hem. slutar fnissa. inser att jag aldrig kommer få känna den där lukten på nära håll. aldrig.


monkeytails - respect

edward scissorhands är så fruktansvärt bra så jag tror jag dör. johnny depp är en klass för sig och likaså tim burton.
idag har vart en såjävla bra dag. ett konstant léende.jag har fnissat mig igenom hela skiten och även blivit medlem i en ny grupp. apsvansarna. vi är också en klass för sig.

en blick åt ditt håll. som alltid

jag går alltid med huvudet neråtvänt när jag går. för att slippa titta folk i ögonen. det är alltid lite jobbigt tycker jag. man ser så mycket, bara genom en blick. just det där med blickar är jag expert på nämnligen.
kastade en snabb blick åt hans håll. upptäckte att han gjorde precis samma sak. jag fick plötsligt rosiga kinder och kände mig varm. började röra mig åt hans håll. och så fortsatte det. sen förstördes allt.
och när jag gick på en isig trottoar, just med huvudet ner i marken, såg jag ett par ljusa jeans. mitt hjärta slog plötsligt volter och jag blev så där fånigt jävla varm igen. jag höjde blicken och blev besviken. bara ännu en ointressant pojke. eller han var nog säkert jätte intressant. bara inte för mig. han var säkert jättebra. kanske kunde rita som en konstnär, kanske kunde jonglera till över 500 med en fotboll. han var bara inte det jag sökte. inte den jag ville ha. och ungefär sådär fortsatte det. väldigt många i nyköping har ljusa jeans nämnligen. jävligt många.


skapligt bra

thåström i februari. jomen det kommer nog bli nice. välldans nice.


time for me to fly


jag har ingen insperation alls. jag skulle skriva en fin text om när jag bildade ditt namn på en vattenångad spegel. men allt blev bara fult. jag tror inte att något är fint egentligen. bara du. och du är ju faktist inte enns fin. så nej. ingenting.

en ny line


igår var jag lite wild'n'crazy så jag färgade mitt hår. detta blev resultatet.

fan för nyköping. fan för stockholm

en fin vän kom på besök i några dagar. helt plötsligt kändes inte livet sådär grått som det gjort förut. prata minnen och skratta åt tråkiga saker. äta pizza med alldeles för mycket kebabsås på.
det är synd att tiden går så fort. en varm kram i kylan. ett hejdå, ett alldeles förtidigt hejdå. en klump i magen. gå hem i kylan. genast blev allt sådär kallt igen. och grått. nu vill jag mest bara sätta mig på första bästa tåg till sthlm o stanna där. länge. i värmen.

hide away


finaste skit jag hört på länge

I'm falling every time you look at me, just like you did before

fan vad jag älskar ensamheten. jag älskar att inte behöva prata med ngn. älskar att sitta instängd på mitt rum, lyssnandes till min beloved ipod. skriva ner alla slags tankar i mitt block. mitt block som förövrigt är skitfult. jag borde nog köpa ett nytt. jag är nog en såndär jobbig jävel som älskar att sjunka in i sigsjälv och försvinna ett tag. ja, jag är nog en sån.


då vet du att jag drömmer, jag drömmer dig hit


helt värdelös bild egentligen.

dammar av ett fint minne. eller egentligen behöver jag ju inte damma. jag ser det varje gång jag sluter mina ögonlock. det absolut finaste ögonblicket. fyfan vad patetiskt.

jag ser mig aldrig om längre


dessa filmer kommer hamna i min brevlåda snart. inte helt fel. jag har bara sett 2 av dom! edward scissorhands, som jag såg för evigheter sen och inte kommer ihåg ngnting av, och 10orsaker att hata dig, som är en av mina favoritfilmer!

nyårsbilder



för idag är det min födelsedag

PS i love you 05:11
okej. nu är jag ett år äldre. o jag känner mig precis lika liten som förut. och det är nytt år. men jag känner precis likadant som förut. "nu tar vi nya tag" blev ju ganska fail. men gårdagen var bra. svinbra. tack alla fina

fin kväll igår

jag kunde inte fira det nya året/min födelsedag med bättre människor. kvällen blev bättre än bäst och tacktacktack alla. bilder kommer senare

RSS 2.0