20:56 woho

SNART BÖRJAR GREY'S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18:29 kallt

tänkte bara påpeka att det är svinkallt ute. speciellt om man inte har någon jacka. suck.


18:26 FRED!


igår fick jag, som säkert många andra 16;åringar fått, den här boken. det finns små berättelser/dikter och bilder på varje sida. jag trodde att det var något reklamskit som sa ngt i stil med "gå med i den här gruppen och blablabla" men det var verkligen.. bra! jag hade tänkt att läsa någon sida bara, det slutade med att jag läst ut hela boken, och bläddrat igenom för att se alla bilder en gång till. jag satt med gråten i halsen under hela läsningen. den fick mig att tänka till.

20:51 idol jon

HEJA JON!!!!!!!!!
så jävla mörka och fula bilder men jag lägger ut de ändå. bara för att.


22:47 raderad

så många gånger har jag tänkt att plocka upp telefonen och fråga om du vill hänga med ut på en promenad. att prata lite minnen, köpa klubbor som vi alltid gör. att gå igenom våran barndom och skratta åt allt dumt vi gjort. att smussla med oss kakor och gå ut i skogen och bara... prata minnen. så många gånger har jag kommit på mig själv att det är glömt. hela våran vänskap är glömd. alla gånger vi kastat med de där fördömda studsbollarna i din trapp. alla gånger vi skrattat tills tårarna sprutat. alla gånger vi köpt de där gula bananerna vi alltid älskat och de gånger vi skrikit rakt ut av ilska när de slutade att sälja dem. alla gånger vi skrattat till såntdär som bara vi förstår. det är borta, raderat. vi är två helt olika personer nu. vi ser inte likadant på livet längre. men fan vad jag kan sakna det vi hade. du kommer alltid vara en del av mig, oavsett hur olika vi än är.

21:55 spotifylista

HÄR är min spotify lista. i hope you like it!
    flickan som lekte med elden, en riktigt bra film! fast jag kämpade mot skratt attacker mestadels av filmen. att känna en hur hysterisk fnissning stiger i strupen är nog en av de bästa känslorna jag vet. speciellt när man vekrligen inte får skratta. när gubben brevid harklar sig sådär irriterat och vill egentligen skrika rakt ut att vi ska hålla käften. när det är som mest spännande och alla sitter på spänn. det är då vi får en fnissattack.


16:52 the special two

I have hardly been outside my room in days, cus I don't feel that I deserve the sunshine's rays.
the darkness helped until the whiskey wore away, and it was then I realised the conscience never fades.

- missy higgins, så jävla bra.

21:45 the special two




when you're young you have this image of your life,
that you'll be scrupulous and one day even make a wife. 
and you make boundaries you never dream to cross,
and if you happen to, you'll wake completely lost.


21:35 missy higgins


warm whispers

18:35 bäst

känslan av att kunna skratta åt absolut ingenting, att berätta för sina vänner hur mycket dom betyder för en. att krypa in under staket och sjunga till spice girls på en rutten scen. att gunga så högt att man nästan kan nudda stjärnhimlen. att gunga ändå upp till stjärnorna och känna sig så jävla levande. att skratta det högsta man kan utan att behöva låtsas. att fälla en tår inne på toaletten bara för att lämna allt dåligt bakom sig och sen dra på lite läppstift för att sedan gå ut till sina bästa och skratta. den känslan behövde jag.


11:22 monki

jag behövde verkligen gårdagen. grattis igen till inge, och tack för att vi fick komma.
    nu ska jag föna mitt dyngsura hår, äta fruksot och sminka mig lite. jag tror att jag ska hyra film och bara mysa idag. sen ska jag till stugan och fota lite hade jag tänkt. det var ett tag sen nu! de kommer säkert upp lite bilder under dagen. just, jag har köpt lite nya kläder också!

dessa två blev det. lite nya undisar också.

21:04 norrköping


slänger in en gammal bild som är tagen  i norrköping. jag ska just dit, till norrköping, imorrn och shoppa! träffa min saknade syster och fika lite med dom. jag har förövrigt startat en pakt med klara, ett godisförbud! vi får se hur det går. om vi fuskar är vårat straff bada med kläderna på i iskallt vatten, låter ju inte så lockande precis!
   dagen förövrigt idag har varit skit. den började dåligt, svindåligt. jag har hunnit gråtit en skvätt på en toalett, varit hos doktorn, suttit vid facebook och träffat klara. min bästa klara. glädjeklara. den slutade bra iaf, det är huvudsaken.

20:45 sommarbild


det här är mitt bidrag till den HÄR tävlingen. där man kan vinna 300-, 200- eller 100kronor på valfri produkt hos Fotofyndet – fototillbehör du inte har råd att vara utan.
bilden är alltså en sommarbild, och vad är mer sommrigt än de första nyckelpigorna på året?

18:56 veckans 5


- jag är livrädd för clowner, dockor och japanska småflickor.
- min mobil har varit död i 45 minuter och jag är redan död. hur ska jag klara mig flera dagar utan den? man kan säga att jag är beroende av min mobil.
- jag älskar att sjunga med i låtar, högt.
- jag svär i nästan varje mening.
- jag kan spotta sjukt långt, säkert 4meter om jag verkligen lägger manken till.

16:26 r.i.p


r.i.p mina skor

16:25 media 2009




16:57 så.jävla.fint

jag hittade den här videon på fridas blogg. jag blev så himla rörd. jag rös med hela kroppen, jäklar. se och njut.


17:32 (tomt)

jag har suttit och tänk på vad jag ska skriva nu i säkert 5minuter. jag skriver något, sen raderar jag det. allt blir bara fel.

slänger in en oredigerad bild också.


08:55 dry your eyes


Dry your eyes mate, I know you want to make her see how much this pain hurts. But you've got to walk away now, it's over.

08:39 höstlöv


vem orkar lägga ner tid på sånt. på att vara trevlig. på att vara glad. på att möta nya människor och låtsas vara någonannan. en helt annan person som absolut inte sitter hemma på kvällarna och tycker synd om sigsjälv. en som inte kväver skriket i kudden utan faktist gör någonting åt saker. vem fan orkar sånt?


22:06 tristan och isolde

imorgon klockan 14.45 får ni fan slå på kanal5 för att se på världens bästa film! min james franco&vackra sophia myles är huvudroll i tristan och isolde som är kanske världens finaste film. en av mina favoritfilmer som ni bara måste se. så slå på femman imorrn!

sophia&james


20:56 fin höstdag med bilder

I want to reconcile the violence in your heart. I want to recognise your beauty's not just a mask. I want to exorcise the demons from your past. I want to satisfy the undisclosed desires in your heart.
     idag var det en såndär fin höstdag. med en såndär fin vän. i en fin trädgård, liggandes i en hängmatta och äta glass med varm chokladsås till. en sån där fin dag som man minns som den första riktiga höstdagen.







22:23 jag ska flytta till england

i don't want to waste another minute here.

fan vad jag vill till sthlm till min frida och glädjeeeeee. bortbortbort från den här skithålan. jag vill resa till england och bosätta mig där. kanske stöta på robert pattinson och ta en fika. kanske bli fotad på röda mattan med honom och kanske gifta mig där. eller oj, jag drogs visst med. men jag får nöja mig med att sitta framför dataskärmen och titta på true blood och begrunda mina patetiska sorger. det är ju också en ganska rolig fredagskväll (..)

18:06 hon går genom tavlan, ut ur bilden

aldrig aldrig höja dig över de andra, inte ens en hårsmån, inte ens försöka vara en annan skiftning, en annan nyans. måste tycka om det som andra tycker om. inte tycka om kusnkap, inte tycka om de trötta musklerna, de slitna träningsoverallerna, de långa hemmakvällarna. måste samla på luktsudd, kläder som alla andra. inte läsa tjocka romaner, måste hata matte och den nya vikarien. innan du har fyllt femton måste du smakat hembränt, hellst varit full. på högtadiet ska man veta allt om fylla, bakfylla och sex. har du inte kysst ngn vid femton så kan du bli nunna. vill du inte mobba de utvalda lärarna så får du skylla dig själv. vattentoaletterna väntar. vem tror du att du är egentligen??
- hon går genom tavlan, ut ur bilden.

jag vill någon annanstans. långt bort. flera år tillbaka. innan gymnasiestart. innan skolavslutning då det där dumma hände. innan höstadie och bakfylle ångest. tillbaka till tiden då ingenting egentligen spelade roll. spelade ingen roll att man inte hade den allra senaste tekniken, de snyggaste kläderna och de galnaste helgerna. tillbaka till tiden då jag hade världens bästa relation med mina syskon. den tiden då jag drog in en madrass i min brors rum för att sova över där och känna mig sådär trygg som man bara kan göra när man är med familjen. jag vill skratta i flera timmar åt världens sämsta humor och till saker som inte enns är roliga. sånt som bara syskon förstår.


12:08 hitler

engelska med "engelska-hitler" atm. godis till lunch och facebook som arbete. det kan inte bli så mkt bättre. om man bortser från hitler

16:09 veckans 5


- jag lyssnar på all musik, från my chemical romance och marilyn manson till matisyahu, cunninlynguists, håkan hellström och beirut.
- jag har ett sjätte sinne, haha.
- jag kan låta som en visselpipa.
- jag lyckas alltid ta sönder mina tekniska grejor, mobiler som datorer! allt verkar paja såfort jag lägger tassarna på det.
- mina lillfingrar är otroligt sneda, jag har dessutom sjukt rörliga fingrar. kan vika dom hursomhellst utan att det gör ont.

22:10 NOVEMBER

jag längtar tills november, av flera orsaker. bara bra saker. världsbästa saker.

21:12 lovelovelove

fan vad jag älskar muse.

16:00 jobbig h&m reklam

jag avskyr h&m reklamen på bloglovin. är det bara jag som överdriver eller är det faktist folk som tycker likadant? så fort man enns kommer i närheten av reklamen så "utvidgas" den och täcker det första, nyaste inlägget. åh, jag blir så irriterad. den är bara ivägen vad man än ska göra. bort med h&m reklamen enligt mig!

19:10 söndagar

nu ska jag lägga i mig ett varmt bad med massa skum. efter det ska jag göra mig en kopp te och lägga mig i sängen för att läsa "hon går ut genom tavlan, ut ur bilden". är inte söndagar jävligt nice egentligen?

18:47 rösta??


klicka HÄR för att komma till en tävling som jag är med i. rösta gärna på mitt bidrag!

13:46 dagens garv


hahaha, omg ni måste bara se den här! jag trodde jag skulle dö av skratt. klockren brud!

14:40 jul

nu vill jag ha höst. och efter det vill jag ha vinter. det är en speciell stämning på vintern. när mörkret lägger sig över lilla staden nyköping - stjärnorna och månen är det enda som lyser upp vintermörkret. det känns som att det var igår då jag slängde på mig jacka och mjukisbyxor för att sätta mig med mitt favoritgodsedjur på balkongen och peka på alla stjärnor. berätta vad orions bälte och polstjärnan ligger. titta på förbi cyklande tanter och farbröder som lämnar efter sig ett moln av varm andedräkt i kylan. när man i skolan satt och tittade förundrat på fröken när hon berättade att "idag är det andra advent" och lyssna på när hon med inlevelse berättar om jesus och juletid. när vi satt där med varsit ljus tända på bänken, ivriga att springa ut på rast för att kasta snöbollar och leka herren på täppan. att slänga på sig termobyxor, vantar och dunjackor och springa ut och slänga sig i närmaste snöhög. jag vill vakna upp till julmusik och få den där varma känslan i hela kroppen. nej, nu vill jag ha jul!

10:47 nya foton

jag blev besviken när jag hoppfullt sätte in kamera sladden i datan och skulle leta fram mina nytagna bilder. det blev inte alls som jag hade tänkt mig! jag fick få bilder som blev okej, men inte mer. hursomhellst så har ni några av de 'bästa' bilder här från trollskogen.





18:39 seg update

filmkväll med klara, lisa och ben&jerrys ikväll! efter det ska jag fixa lite bilder och även göra en header till janina, tänkte prova min lycka även denna gång. men som sagt, ingen uppdatering nu på ett tag. får se om jag hinner redigera bilderna ikväll. annars kommer dom imorrn!

16:05 veckans 5


- jag klipper all min mat, med sax om du inte förstod! sallad, pizza eller spagetti, you name it! (.. behöver jag säga att jag är lite bekväm av mig?)
- ibland tittar jag under sängen innan jag går och lägger mig, bara för att titta så inte boogieman ligger där och gömmer sig.
- jag gråter till filmen björnbröder, den är så fin!
- jag bokstavligtalat suger på spanska. en gång fick jag ig på ett prov och skulle därför göra ett omprov. det slutade med att jag fick ig på omprovet också..
- jag hatar förfrågningar, quiz och "ge mig blabla på farmville" uppdateringar på facebook.

22:20 vi bara dör ju så jävla mycket hela tiden


vad hände med kampen då? jag vill se män med helskägg, som lyfter sina nyfödda mot en himmel som är blå.
slår klackar i taket och kullersten, händerna i vädret skriker "fuck the system".
fuck the system!
- navid modiri och gudarna, oslagbart.


18:44 nerknarkat gubbgäng till arvikafestivalen!


min fina, fina jennie.

18:32 sthlm, me09&foton

sthlm med klassen idag. vi var på moderna museet och på dn/expressen! dessutom fick vi en rolig fotouppgift som pågick hela dagen. några av de bilderna ser du där nere, som jag fotat på nicole! här var det passivt.
    hursomhellst så var dagen jättekul och jag gillar verkligen min klass!

when you told me i was special, it was the happiest moment for a long long time.

when you laid down on the kitchen floor, it was the happiest moment for a long long time.

we seek new seed now, some revolutionary, and you will never get a hold.


the price has never been this low


22:19 tråkigt inlägg

tack för alla röster, tackvare er vann jag månadens blogg tävlingen på thetruestory och blir nu länkad på hennes blogg i två månader! alltid kul:)
     nu ska jag gå och lägga mig. ska till sthlm med me09 imorgon, spaltserar gladeligen upp kl 06.15. yippie. dessutom börjar jag bli sjuk. inte kul.
     det fick bli ett sånthär tråkigt inlägg idag. hoppas ni haft en bra dag iaf!

22:31 bästa

jag vill att helgen ska vara längre. typ minst 4dagar. då skulle man leva livet.
     min bästa var här nyss. vi åt popcorn, tittade på film och fantiserade om dexter. okej, det där lät kinky. men ni förstår mycket väl vad jag pratar om. vi ska snart på marilyn manson, fan så stort. november månad kommer bli skaapligt nice! steph&frida fyller, new moon har premiär, marilyn manson och.. sen kom jag inte på något mer. men ack vad jag längtar!


22:25 LP skivor


Like a motherless child, like a junkie strung out - I hit the wall all night, til the lights go out.


21:53 DEXTER


DEXTER! jag har lånat stephanies boxar på sistonde och herrejävlar.. jag har redan tittat på halva boxen av den andra säsongen nu, och jag fick den för.. 2dagar sen! kan.inte.sluta.titta! en av mina aaabsolut bästa serier kan man lugnt säga!

09:04 ny favoritblogg

jag har skaffat en ny favoritblogg! den är så  härlig och jag älskar verkligen de små figurerna! klicka här om du vill checka in världens sötaste 'serier'.
      vaknade typ nyss, ska ner på stan med bob senare och vi ska bara chilla. måste köpa en ny mascara, funderar på den där guldiga om ni vet? den är så nedrans bra! max factor, masterpiece mascaran är den jag syftar på!

23:11 mina fina pojkar


min kväll tillbringades med mina bästaste pojkar! ben och jerry såklarre!
tänkte bara påpeka att mitt hår var rakt imorse innan jag gick till skolan. såfort jag satte foten utanför dörren så stod regnet som spön i backen och mitt hår blev.. kaos.

22:32 min plats på jorden

vi ska göra en antologi i skolan som vi ska skriva egna texter&fota till. superkul uppgift tycker jag!:) just nu skulle vi tänkta ut "min plats på jorden". den plats som man känner sig som mest hemma på. där man vekrligen trivs. och jag kommer på migsjälv att faktist måste tänka riktigt noga. det är en ganska svår uppgift. först börjar mina tankar glida mot julaftonsmorgonen. min storasyster ligger i rummet brevid och min storebror på en madrass i mitt rum. jag öppna sakta ögonen och ser hur min bror ligger helt däckad av sömn. jag hör svag julmusik från vardagsrummet och hur mamma och pappa sitter i köket och pratar. sakta men säkert vaknar jag till och förstår att det faktist är självaste julaftonsmorgon och jag slänger ner huvudet och tittar under sängen. titt på fan, där ligger ett paket! men jag ligger kvar lite extra bara för att mina syskon ska vakna, jag vill ju inte öppna julklappen själv. det är inte samma sak då. när alla vaknat öppnar vi paketen samtidigt, vi har en tradition att vi alltid får öppna en julklapp på morgonen. när vi gjort det så sätter vi oss i köket och bara moffar i oss en jävla massa julfrukost och te. tittar jag ut genom fönstret så ser jag ett stort snötäcke över hela marken. det är en perfekt dag för mig. då känner jag mig vekrligen hemma.
     men sen kom jag på en annan tanke. min plats på jorden är nog på ett berg. på ett berg när solen precis snart ska gå ner, med världens bästa klara. vi sitter där med kaffelatte&marsmallows, och lyssnar på håkan hellström. båda är tysta, men det gör ingenting. det är lika bra ändå. tillslut överröstas tystnaden av ett högt skratt. klara kom precis på något roligt som hänt henne. vi sitter där på bergslutten och dinglar med benen medans vi tittar ut över hela nyköping. allt slutar med att vi skriksjunger till håkan och ligger och vrider oss av skratt. det är min rätta plats på jorden. men världens bästa kompis vid min sida.

jag bjuder på en bild på moi


20:52 spindel rädd? titta inte hit..


en spindel med lika stor kropp som min tumnagel hängde på väggen i min stuga idag. det var inte en trevlig syn. jag ryser fortfarande.

20:25 TÄVLING

det här är mitt bidrag i en fototävling då jag gick till final! klicka på bilden för att komma till tävlingen och rösta på mig snällasnällasnälla. skriv gärna en liten kommentar om så fallet är!

21:13 bildbomb

eftersom jag slarvat på sistonde så kommer en bildbomb nu! bl.a. på me09!


snygg-brud.se

linda och malin, alltid lika charmiga!


a few people in me09

me09 in action

en söt linnéa får avsluta! haha


20:04 helt.jävla.sjukt


jag hittade den här på egoinas blogg nyss, helt jävla sjukt!!

19:56 payback

nu sitter jag helt lonley i min upplysta lägenhet. försöker överrösta tystnaden med robert pattinsons stämma, och jag lyckas - jäkligt bra. tycker synd om mina grannar som måste höra på när jag skriker ut "I WAS BROKEEEN, FOOOOR A LONG TIME. BUT IT'S OVER NOOOOOW", fast å andra sidan förtjänar de det. PAYBACK! haha
     jag måste skärpa till mig med mitt sätt att skriva. jag hade datakunskap idag och jag märkte att jag gör en heeel del fel. jag skriver varken med stor bokstav eller rätta styckesbyten. fast det kanske inte är så viktigt? äsch, jag orkar faktist inte bry mig.
     jag ber om ursäkt för att jag inte tagit några nya foto;n. det var ju faktist meningen att jag skulle använda bloggen lite som en fotoblogg, men det har ju knappt dykt upp ngr bilder alls här! nej, skärpning på mig.
     nu har jag 302inlägg på bloglovin att titta på, och 64vänner på bilddagboken som uppdaterat. skjut mig. fniss

09:15 sova!


jag älskar verkligen när man får sova ut. sovmornar är verkligen min grej! nu ska jag fixa lite i min fotobok som jag fick gratis från fujidirekt! håkan hellström förgyller min morgon, som vanligt.

22:42 dripp dropp

wish i was someone else

22:01 krångel

blogg.se krånglar som fan.
bloglovin krånglar som fan.
devote krånglar som fan.
det är något skumt med blogg-världen.


21:30 tomt

jag har ingen.

RSS 2.0