troll medmera


steph&jag
trolljennie
trolljennie&jag
mjaaaaao linda
pumpamalin
trollline

superseriöst.

jobbig tjej

jobbig tjej jag är. suck.

jag vaknade till cartoon network och ostkaka. snart ska jag äta macka med stekt ägg på också. tänka lite på gårdagen, inte spc mycket att tänka på egentligen. sen ska jag nog fortsätta att äta under dagen. jag tror jag ska ha en sånhär riktig fet dag idag. men nu är jag törstig. så jag ska ta ett glas isvatten. ja det ska jag. senare ska jag nog gå till ica och köpa mig en stor fet godispåse. undra om det går ngn bra film på tv ikväll. jag är kind of inlåst här. morsan o farsan är borta o de bad mig hålla mig inne. så jag ska faktist göra det. kanske jag kan få börja ha lite kul snart också. gud vad jag är törstig. om 2 dagar är det skola igen. jag dör lite. och om 19dagar sitter jag i en biosalong och gråter. det kommer bli nice. svinvärt. såjävla givande inlägg. nu ska jag äta. och dricka isvatten.

vet inte

jag har nog aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. fest nyss. där fanns lite fint folk som jag saknat en massa. det blev lite studsmatta, lite pangpang, lite kluddra med bläck på folks armar. men annars blev det inte så mycket mer. nu ska jag sova och äta ostkaka till frukost imorrn.

död stad


cykla hem genom en tyst, död stad. det är inte enns bilar ute längre. klockan har passerat läggningsdax. folk ligger hemma i sina varma sängar, bakom trygga väggar. fnissa lite för sig själv. cykla långsamt, på mörka gator. nynna lite på en bra låt. få känna sig lite självständig för en stund. att inte behöva känna sig kvävd.

smile like you mean it


jag höjer bara musiken ett snäpp o ignorerar.


fitta

ibland blir jag är. sådär jävla arg så jag bara vill skrika rakt ut. kasta kuddar och förstöra speglar. men jag gör inte det. för jag är såjävla feg. ist drar jag på ett extra lager läppstift på min trista jävla fasad. som förövrigt håller på att gå sönder.

fint

stephanie, freddy krueger och johnny depp. det kan fan inte bli bättre än så. mys.
och nu ska jag se this is it.

Nobody knows it but me when I slip, I'm still an animal


bra skit.

mina close up filter har kommit. funderar på att gå ut och inviga dom lite!

come let go



en fin vän


glöm inte att vrida tillbaka klockan en timme. smell you later

min granne sjunger igen


en ganska onödig bild egentligen. lite som den här dagen faktist. fast det är ganska fint att sitta i ett upplyst vardagsrum och titta på film. en film som kanske inte är så bra. men det blir fint när man trivs. när man får handmassage från mamma och får känna sig sådär liten igen. då känns nog det mesta fint. jag skulle nog behöva lite sånt nu. någon som klappar mig på ryggen och säger att allt kommer ordna sig. fast man egentligen inte vet ett jävla skit om det. vad vet dom? det är liksom en sån sak som man säger. för att visa att man bryr sig. som att man redan vet att allt kommer lösa sig och man kommer leva happily ever after. en ganska onödig text egentligen.

spara dina pengar, spara dina skrik


jag sitter hemma. funderar starkt på att lägga mig under täcket och blunda en stund. fast jag ska nog plocka fram kameran ist. det brukar pigga upp. imorgon ska jag umgås med två bra och jag ser fram emot det. sen ska jag träffa s snart också. film marathon o grejer. jag behöver dig faktist.

söt tjej


såhär brukar jag gå till skolan ibland.

nu lyssnar jag på guldgossen och sjunger med lite grann. gran. åh, jul!

ge mig rosé

ibland skulle man vilja ha ett torp uppe i norrland. mitt i skogen, inga grannar på flera mils avstånd. då skulle jag bara kliva utanför dörren och skrika allt vad jag kan. fan så gött.


en annan typ av disco


detektivbyrån.blåbärs te.photoshop

grey's helt enkelt

det är något med grey's anatomy som får mina ögon att tåras. att jag varje gång de sista minutrarna tvångstänker inte sluta nu inte sluta nu. att det alltid slutar med att jag sitter alldeles tjock i ögonen med en näsduk och snörvlar. så.jävla.bra

typ jag

min blogg heter inte CHARMGIRL utan en anledning. det började med ett oskyldigt smeknamn som min kompis kom på - som sedan blev ett bilddagboksnamn - som efter det också blev ett blogg namn. nu är det liksom.. jag på något sätt. men jag har ett riktigt namn också. line. lite ovanligt, det är danskt. min mamma ville egentligen att jag skulle heta trine eller lone. (och JA trine som låter exakt som tryne) pappa protesterade och ville att jag skulle heta linn. så det blev något emellan. line. om jag fick välja skulle jag heta troja. eller saga kanske. nora, det är fint. fast jag vet inte om man kan heta troja. det kanske mer är ett kattnamn. fast katter är fina. så det skulle inte göra så mycket. allt är bättre än tryne. eh ursäkta. trine.
jag lyssnar mycket på musik. som de flesta tonåringar. jag gör nog det mesta som andra tonåringar gör också för den delen. ljuger för morsan ibland, skiter i läxorna, deppar ihop totalt och sitter och skriver invecklade texter om hur svårt allt är och hur mycket jag hatar samhället. jag är nog ganska vanlig. fast ändå inte. jag är ganska konstig. om folk frågar hur jag skulle beskriva migsjälv säger jag just det. konstig. jag tror egentligen inte att någon är normal.
jag älskar att fota. när jag har min kamera i handen känner jag mig hel och jag blir helt plötsligt super kreativ. (om jag har tur) jag har nog ganska bra fantasi. är grym på att hitta på sagor om drakar o grejer.
jag skriver alltid med små bokstäver och jag håller pennan på ett jättekonstigt sätt. men det gör inte så mycket. det är egentligen inte så mycket som gör något. för när man har så fina vänner som jag spelar inte så mycket roll. då kan man vara lite konstig och ha ett lite annorlunda namn. det spelar inte så stor roll.
med dom gör jag allt. jag skrattar för det mesta. men ibland kan det blir en tår eller två. ibland har vi deeptalk inne på en toalett. ibland cyklar vi i alla vattenpölar vi kan i regnet. ibland tittar vi på flera skräckfilmer i rad och tittar på kannibal dokumentärer mitt i natten. efter det kan vi inte sova. vi gör himla mycket faktist. himla bra saker.
juste. jag har ett jättefult skratt också. alltså jag menar det. det är hemskt.

detektivbyrån

klockrent

det var dimmigt ute idag





finis


här är mitt babyakvarium. detta är min sysselsättning för dagen tror jag.

så.jävla.grym


freaking adoreable. seriöst den häftigaste jävla videon jag sett. och låten är ju mums också. coldplay alltså, ojojoj.

skandal

imorse när jag slog på tv imorse blev jag sur. på trean var det tvins, ni vet det där tvshop programmet som ändå ingen tittar på - förstår inte varför de sänder skiten överhuvudtaget, på tvfyra+ vad det tvins och på femman var det tvins. så mitt hopp gick till sexan. när jag zappar dit är det "Knight Rider", en 80tals film med David Hasselhoff som huvudkaraktär. jag gav upp och satte på cartoon network. där var det ed, edd och eddie och det var lite det som förgyllde min morgon. en liten dumle kaka på det också.

jag ligger fortfarande hemma och är sjuk förövrigt. det är underligt hur lite som kan göra en gott ibland. efter att ha varit praktist taget sängliggandes i 3 dagar tog jag en dusch igår. jääävlar jag kände mig som en helt annan människa efteråt! jag har aldrig känt mig så fräsh nångång tror jag.


sömn?

en sömnlös natt. eller, 2 timmars sömn. men det kan man väll kalla sömnlös. feber, halsont och en massa konstiga tankar. jag tycks inte komma bort. fan vad trött jag är. nu ska jag sätta på cartoon network och sova. eller åtminstonde försöka.

imorgon ska jag stanna hemma från skolan. fixa lite med mitt fotoalbum och s.o.v.a

dödssjuk

idag är jag dödssjuk. eller nej inte riktigt men.

never went to church

min hals krånglar lite. mitt huvud värker lite. jag har lite ont i själen. men det gör ingenting. för jag var med om en jävligt konstig grej idag. och varje gång jag stänger mina ögonlock så ser jag just den händelsen. det kommer jag nog leva på ett tag.

inatt ska jag lyssna på bra musik. jag ska ligga i mitt mörka rum och gå in i mitt minnesförråd. damma av alla gamla barndoms- och alla crazy-stuff-minnen jag har. färska upp minnet lite. tänka på alla fina julaftonsmorgonar i buskhyttan och alla kvällar i stenkulla på brungården. alla interna skämt och roliga händelser som utspelade sig på stenkullaskolan. det är ju trotsallt sånt som gör att man orkar av morgondagen.

till mitt missnöje kom morsan hem med en godispåse. med bara godisar som jag inte tycker om. så det blev nyttigt idag!

fyfan vad jag vill ha en kattunge.

g u l d

efter ett tag vänjer man sig att vara nr2. att det alltid finns någon som är bättre. nu märker jag det knappt längre.

kfjdsighdsg jag älskar missy higgins, lyssna. the special two är guld. GULD

idag var jag med om något konstigt

på något sätt kunde jag inte sluta stirra. jag vet inte varför, men det var som att något inom mig.. sprängdes.

sweet dreams

jag blev plötsligt lite svag i benen. oj.


mm, men typ bäst


nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på melissa horn. kanske rita lite smått. fixa med mitt fotoalbum och läsa min ny lånade bok. ibland är torsdagskvällar förjävla bra.

k.a.l.l.t


jag tänkte bara konstatera att det är sjukt kallt ute. alltså verkligen. när jag gick ut imorse ville jag bara vända och lägga mig under mitt varma täcke med en bra bok. men icke sa nicke. cykla till folkets hus i kylan är inget jag rekomenderar.

hade bara 1 lektion idag. plus sovmorgon. samma sak imorrn, skapligt nice. efter skolan imorrn blir det esteternas höstkonsert som jag ser fram emot!

jag och jennie stack till culturum efter skolan. lånade the host, som jag längtat, och reserverade även den svenska veritionen. efter det gled vi runt lite här och var och hittade vårat nya favorit ställe.

the special two


I have hardly been outside my room in days, cuz' I don't feel that I deserve the sunshine's rays.
The darkness helped until the whiskey wore away, and it was then I realised the conscience never fades.

en vanlig lektion

här sitter vi och matar våra fiskar på ännu en lektion utan lärare. klassrummet fylls av allsång och olika sorters godis. alla gör allt utom att jobba. som vanligt. jag tror inte att me09 är så bra för varandra, fast ändå så jävla bra.
jag bjuder på mitt kollage med nicole också, som jag förövrigt ska skriva bildtexter till på engelska. typ, skjut mig.


fluga

nu lyssnas det för fullt på the streets och jag gillar't. det är en liten blomfluga som surrar frenetiskt i mitt rum som jag stört mig på i 2dagar nu. tänk att ett så litet djur kan störa så mycket.

säg ingenting till mig

lyssnar på melissa horns nya album och drömmer mig bort lite. det är fint det här.

jag har ryck i ögat

imorgon är det skolfoto. mkul. det är något visst med skolfoto. på något sätt lyckas jag alltid få till en min när fotografen trycker på avtryckaren. om man tittar på mina skolfoton genom åren är det alltid något som felar. på det ena är mina näsborrar utvidgade så jag liknar en tjur. på ett annat har jag massa flätor som påminner lite om misslyckade dreads på långt håll. på ett annat ler jag så mina utstående tänder, 1cm och 3mm utstående faktist, står åt alla håll. men det är charmigt antar jag.

och fan vad jag ska lyckas. nu jävlar. nu taggar jag.

mums

idag har jag tänkt på pojkar som jag aldrig kommer få. fått ett raseriutbrott. gjort hemmagjord pizza. ätit hemmagjord pizza. tittat på film. 'the uninvited', se den - du kommer inte att ånga dig! tagit mitt söndagsbad och dregglar över vissa personer på msn med sofia. och nu sitter jag här.

ah men skjut mig.


nä men om jag skulle ta och dö lite nu då.

nu kör vi


värd kväll igår med klara, jennie och sofia. idag blir det till att gå och lägga sig tidigt! ska försöka hinna med att läsa igenom alla nya inlägg på bloglovin också. &mata fiskarna.

kompis, varför ska vi slåss?

jag vill skrika mig hes till dåliga partylåtar som man egentligen inte kan. jag vill dansa loss. jag vill ha 9g. jag vill ha me09. jag vill ha ben och jerrys och sjösataket. jag vill ha sitta-uppe-kvällar och leta efter IDkort mitt i natten. jag vill titta på skräckfilm och bli så rädd att man nästan tuppar av. fan vad jag vill ha heeeelg.

jag.älskar.låten


köttbulle

äter mamma scans köttbullar och förvånas av hur många äckliga fettklumpar det är i dom.

"AND I'M SOOO SICK OF LOVE SOOONGS"

jag hörde precis min 11åriga granne sjunga i duschen. eller nej inte sjunga. skrika rättare sagt. snacka om att förstöra min badkars-ro! men lite kul var det ju faktist, haha.

dagen har varit asnice, hamburgare med jennie och malin, fotolektion som var toppen, fika på mysigt café med massa prat och skratt tillsammans med jennie och linda, bada jättelänge och senare är det grey's och true blood. jäkligt bra dag. jäkligt bra klass. jäkligt mycket skratt och välbehövda samtal om drömkillar och interna skämt. tack och åter tack

f.r.i.e.n.d.s

inom en snar framtid, rättare sagt 5 minuter, ska jag gå och lägga mig i min varma sköna säng och titta på vänner. jag har tittat på halva första serien och jag kan inte sluta tittaaa. klockrent! efter det ska jag sova. i mitt nya rum. jag kanske glömt att säga det men jag och morsan har bytt rum nu. trots ångest tapeter och golv trivs jag:) nä ni nu ska jag kila. imorrn ska jag förhoppningsvis fota, det var ett tag sen.

ett stort frågetecken

när jag var liten undrade jag hur jag skulle se ut när jag blev stor. jag undrade om jag skulle vara lika snäll och vacker som min storasyster var. om jag skulle vara lika rolig och varm som min bror var. om jag skulle vara tanig, mullig och om jag skulle ha långt, blont hår. eller kanske brunt? jag undrade hur jag skulle bete mig. om jag skulle ha många kompisar, eller var jag en enstöring? jag undrade om jag skulle vara snäll och omtänksam, eller kanske dryg? jag undrade hur jag skulle vara som tonåring. om jag skulle vara ute och röja varje helg eller om jag skulle begrava migsjälv i filtar och äta glass. jag undrade hur mitt tankesätt skulle vara. om jag skulle vara en öppen eller en lite komplicerad person. jag undrade vem Line Gustavsson skulle vara vid 16års ålder. det undrar jag fortfarande.
   nu vill jag ut och fota. ha min lånade iPOD på högsta volym och småsjunga för migsjälv som jag alltid gör. och efter det ska jag ta ett varmt bad, som jag alltid gör varje söndag. sen ska jag ta en varm kopp te, som jag också alltid gör.

fan så bra

fan vad jag älskar att hoppa och skrika överdrivet mycket till en svin bra låt med svin bra människor. att stå med armarna runt världens bästa vän och bara gunga i takt till håkan röst. att ha överdrivet seriösa konversationer och bara kasta ut komplimanger till folk. att hoppa studsmatta så högt man kan. att sen ramla och slå i huvet och bara skratta bort det onda. att lära känna en massa nya fina människor som man sedan ska spendera 3 år till med. fan så bra

julfest med me09



jävla bäst

trähäst


jag skulle kunna skriva en lång, tråkig bildtext om hur konstigt och dåligt allt känns. men jag tror jag skiter i det.


river flows in you


jag känner så sjukt mycket när jag hör den här låten. det är som att hela mitt bröst bara rivs upp och de där tunga stenarna som alltid tynger helt plötsligt försvinner. eller minskar åtminstonde. när man dessutom pratar med världens finaste vänner som faktist bryr sig alltjämt blir känslan fördubblad. nu ska jag läsa en riktigt bra bok och skita i att jag vill bort. jag ska sjunka in i en annan värld och imorrn ska jag ta på mig mitt störtsta leende och pallra mig iväg till skolan. även fast de där stenarna tynger.

09:11 hjärta


älskling

RSS 2.0