18:40 veckans 5


- jag har läst sandor/ida boken 4ggr och när den äntligen kom ut på film blev jag besviken, för höga förväntningar.
- det spökar i min lägh, nyss så ramlade en skärbräda ner utav sigsjälvt tex.
- jag äter godis varje dag, vekrligen varje dag.
- jag är rädd för vatten.
- kommentaren ovan beror antagligen på att jag inte lärde mig att simma förren jag gick i 4;an. jag gick på simskola då, med barn som gick i lekis. inte kul.

18:29 $brother

min rygg är härmed total sönder. jag kan varken sitta, ligga eller stå normalt. och ännu mindre gå. dessutom värker mitt huvud och mina ögon är trötta. fifan vilken tråkigt blogg jag har. jag bare klagar och klagar. förlåt mina kära läsare! jag ska skärpa till mig. eller, jag måste skärpa till mig rättare sagt.
     moneybrothers ljuva stämma flödar ut ur mina högtalare och jag tror jag skaffat mig en ny favorit låt. det är ingen mindre än "de vet ingenting om oss" av just moneybrother. värd att lyssna på! (klicka här) att han är jävligt snygg är ju också ett plus! nu ska jag snart ta mig en macka och en kopp te, det kanske lindrar min huvudvärk lite grann. jag tror jag ska läsa lite också. ha det gött!

16:45 AJ!!

kom precis hem från match, förlust med många mål vet inte exakt hur många. ca 5minuter efter att domaren blåst igång matchen i första halvlek blev jag kapad och flög som en vante, och landade självklart mitt på ryggen. så nu kan jag knappt sitta och att gå normalt kan jag ju glömma. nu ska jag iväg till krikon för att titta på när mitt andra lag, haha komplicerat, spelar match. hoppas på vinst! skriver mer senare, tjing!

09:53 mardröm

jag drömde att jag simmade i en flod, när en ström plötsligt fick tag i mig. och jag bokstavligt sögs ner i hålet och mina lungor fylldes med vatten. jag vaknade skrikandes.
     snart ska jag slänga mig på cykeln för att hälsa på min farmor. jag ska hjälpa henne med att handla och lite sånt. och ikväll ska jag se sagan om de två tornen som går på 3;an. annars ska jag inte göra ett jävla skit. kanske äta någon godisbit eller två. nu ska jag slänga på mig mina nyinköpta leggins och en tjocktröja sen ska jag slänga mig på cykeln. tjing!


22:56 musik


that's me in the cell, that's me inside your head.
      just nu spelas bad religion - suffer, like the old times. jag har fått upp intresse för sånt jag lyssnade på back in the day's, så som nofx, millencolin, pennywise, unwritten law, blick 182, taking back sunday och billy talent. kind of nice! speciellt nofx och bad religion är tummen upp. hursomhellst så har en hel skolvecka gått och det har faktist varit riktigt roligt! jag har kommit på migsjälv att faktist tycka om att gå till skolan. fast visst saknar jag den gamla klassen.. men, man kan inte få allt liksom! 
     jag vann btw en tävling hos bellz, jävlar vad jag är på g! även den här gången ett armband, haha armband är min grej! tack så mycket ännu en gång:)

22:20 my own life


jag får liksom ingen ordning på mitt liv
det kan va så förfärligt, det kan va så bra
om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
det kanske var pundigt, det kanske var bra
       jag vill sitta i min slitna gråa fåtölj i mitt rum med låst dörr och bara vara. kanske rita lite, känna att man faktist kan åstadkomma någonting. att man kan göra ett vitt papper till något helt annat. ibland kanske jag greppar kameran och fotar utsikten från min betong balkong. ibland kanske jag redigerar lite bilder på min alltid lika sega data. kanske jag lägger mig på sängen och läser den där boken jag läst 3ggr om bara för att sättet den är skriven ger mig rysningar. kanske jag spelar hög musik och skriker med i refrängen tills morsan kommer in skrikandes och säger att jag måste sänka skiten. då höjjer jag lite bara för att jävlas. jag vill kunna sitta i min gråa, slitna, trygga fåtölj utan att behöva tänka på allt annat skit. att inte behöva oroa sig för att göra fel saker. jag vill inte trippa på tå så fort jag går utanför mitt trygga rum målat i vitt. jag vill kunna vara jag utan att någon blir arg eller irriterad. jag vill ha ett eget liv.

19:05 your warm whispers

det är sånnahär dagar man behöver en riktigt bra vän. som faktist förstår. klara vart är du?



dagens låt; warm whispers - missy higgins

20:26 my night




en kopp te och the notebook förgyller min kväll. jag ska se true blood senare ikväll också, har hört att den ska vara bra.


19:48 tävling

som jag skrev för ngn dag sen så behöver jag en iPOD. och nu fick jag ett tips om en tävling där man kan vinna en iPOD nano och ett 'blingbling fodral'. ni hittar inlägget här! nu är det bara att hålla tummarna.

16:39 dagens

Dagens låt: nantes - beirut eller jag får liksom ingen ordning - lars winnerbäck, kan inte bestämma mig;)
Dagens dusch: blir ikväll 
Dagens frisyr: krulligt, eftersom det har lyckats spöregna nästan hela dagen.
Dagens klädsel: ljusblå jeans och en grå t-shirt/vit tjocktröja
Dagens händelse: den första fotolektionen kanske?:) 
Dagens planer: äta... sova... läsa... :) 
Dagens vill ha: iPOD och ett macro objektiv, give.
Dagens drog: låtarna ovan 
Dagens tråkigaste: tessins matsal, inte min grej alltså.
Dagens finaste: det får nog bli jenniegirl:)
Dagens måste: ingenting, gu så skönt!
Dagens köp: naturgodis
Dagens mat: biff och.. någonting 
Dagens kärlek: rob kanske? hehehe 
Dagens mående: toppen, välldigt trött bara.

16:23 media

nu har jag gått min första riktiga skoldag på tessin. vi fick göra en mattediagnos, som gick överraskande bra, och lite lekar osv. jag har lärt mig de flestas namn nu iaf! det är mycket linnea och julia men jag ska nog lära mig alla snart! jag har också haft min första fotolektion idag vilket gjorde mig jättesugen att springa hem och greppa kameran. men när jag väl kom hem kände jag att mina ben inte orkade bära mig och jag hamnade här ist. men snart ska jag nog kunna hitta på något med min lilla ögonsten. media känns hursomhellst jättebra hittills, lektionerna känns så jävla rätt och klassen är riktigt bra den med! för första gången på länge känner jag att jag hör hemma någonstans. det är riktigt skönt. det ska nog bli bra det här! ser fram emot alla fotolektioner då vi får gå ut och exprimentera själva, jag och min nikon. nä, nu ska jag äta om mina ben tar mig ända dit fram. hoppas alla ni som också börjat gymnasiet har det bra på eran linje, skriv gärna vad ni valt och varför!
mitt schema kan man ju inte klaga på heller för den delen. det censurerade ska jag inte gå på.

21:28 iPOD

tänk vad lite håkan hellström kan göra. jag måste skaffa mig en iPOD och det snabbt. jag måste vara den enda människan som inte äger den lilla manicken. och fyfan vad jag vill ha'n. någon som vill skänka bort en slant eller varför inte en iPOD till mig? varför är inte allt gratis..?

18:39 timo

jag lyssnar på timo räisänen bland en hel hög med gymnasiepapper och ett golv fullt med kläder. hungrig som tusan är jag också. jag laddade min mobil 2ggr igår, senaste gången vid 21, och nu är den urladdad igen. jag funderar allvarligt på att slänga ut den genom mitt fönster.
       nu ska jag slänga i mig något att äta för att sedan hoppa in i duschen. fan vad klockan är mycket redan. suck.

21:53 minnen

imorgon börjar jag gymnasiet. det känns som att det var igår då jag sprang runt med min färgglada ryggsäck i färgerna gul, grön och röd och hade fruktstund vid 12snåret. då var skolan någonting kul, det var kapplastavar och glitter papper, det var trädklättring och kus i skogen. sen när man växte upp lite blev fotbollsplanen the place to be, när man blev ännu lite äldre var kingplanen ett säkert kort. vi åt mat i en liten matsal som absolut inte rymde mer än 80 personer(om änns det) med bestämda platser och saft till maten varje dag. vi fick syslöjdsläraren att ringa rektorn en gång i veckan med meddelandet "de sköter sig inte, jag skickar tillbaka dom vilken sekund som hellst." en gång skrek hon rakt ut med gråten i halsen "OM NI INTE LÄGGER AV NU SÅ GÅR JAG. JAG GÅR HÄRIFRÅN OCH KOMMER INTE TILLBAKA." det gjorde bara saken roligare för oss så vi fortsätte att sticka nålar i varandra och kasta syrullar över hela rummet. det hela slutade med att läraren sprang gråtandes ut ur klassrummet och vi fick skäll av rektorn, som vanligt. det var musiklektioner med flöjtar och långa avslappningsstunder. 7år tillbringade vi tillsammans. fan vad tungt det var att skiljas från er efter det. då delade vi på livet, nu delar vi bara halvglömda, dammiga minnen. sen började jag högstadiet och jag lärde känna massa nya människor. det var tufft i början men det löste sig. vi hjälpte varandra. jag lärde känna vissa mer än andra, och sakta men säkert hade jag skaffat mig ett par nya, fina, äkta vänner. nu är den tiden slut också, och jag får snart nya vänner. nya minnen. men vissa sitter bättre än andra. jag minns vissa bättre än andra. jag antar att man kan kalla de som verkligen sitter kvar, för riktiga vänner. sånna som påverkat vem man är, och vem man har blivit. hursomhellst ska jag börja gymnasiet imorn. och det är lika bra att jag går och lägger mig nu, annars kommer jag aldrig att komma i säng.


21:34 outfit

jag blev genast lite gladare när jag klickade mig in på monkigirl.se och såg deras underbara kläder. jag brukar inte blogga om kläder osv för jag tycker att det är ointressant, iaf i längden, men nu var jag tvungen att lägga upp dessa skönheter! jackan ska bli min i höst, det är en sak jag är säker på.

21:06 förbannad

just nu vill jag slänga runt alla mina möbler i mitt rum. jag vill krossa alla speglar och fönster. ta sönder alla tallrikar och glas. skrika rakt ut och slå någon hårt i ansiktet. jag vill sprida ut knäckebröd smulor över alla golv och hälla ut mjölk i hela köket. jag vill ta sönder allt ni byggt upp i flera år på fem sekunder. men jag gör det inte. för det tjänar ingenting till. det spelar ingen roll längre. jag orkar inte kämpa emot. men jag är bara så jävla förbannad.


20:29 rpattz


vad gör man inte i djup tristess? här har ni iaf ett litet collage på min man. hehe

19:28 brian warner


bjuder på en halv färdig bild på allas våran marilyn manson. somsagt, den är inte färdig ännu men - här har ni lite av en sneakpeak.

18:45 musik tips

nu har jag fixat lite här på bloggen med ny header och lite kategorier. nu blir det bara till att fylla dem! tänkte tipsa om vad som spelas ur mina högtalare om, och om igen atm.
the killers - when you were young
millencolin - no cigar
bad religion - suffer
taking back sunday - liar liar
NOFX - linoleum
unwritten law - she says
dirty pretty things - bang bang youre dead
arctic monkeys - when the sun goes down
coldplay - talk
radiohead - creep
       bara gamla godingar som ni ser! (bara att klicka så har jag länkat den låten på ytube) nu ska jag redigera lite bilder, upptaderar later.

10:36 bio

jag blev precis medlem på gratisbio tack vare ett tips från den här tjejen, det är jättesmart då man kan samla ihop poäng snabbt och enkelt! klicka på länken nedan och du får svar på dina frågor, om du har några, där!
        klicka HÄR om du också vill gå med!

00:38 ny-hemkommen

kom precis hem från typ en festival. mina fötter är ömma och mitt hår är krulligt. men jag är så jävla glad för jag har folk som jag verkligen kan skratta med. som jag kan skratta med utan att behöva låtsas. folk som faktist står ut med mitt klagande och som muntrar upp mig med konstiga miner och ass-grabs. även fast det känns skit så bevisar de att det faktist går. att man faktist kan överleva vad som hellst, för jag klarar fan allt med er. jag kanske inte säger det så ofta men damn vad jag tycker om er, tack för att ni är ni.
      jag ska köpa en mini-buss som jag kan flytta in i. sen ska jag och mina underbara åka runt överallt i sverige och dunka svinhög musik&bara leva livet.
      jag måste också få säga att adiam dymott är grym live och ah, cred till henne!

23:28 en rubrik


this is not the sound of a new man or crispy realization
it's the sound of the unlocking and the lift away
your love will be safe with me

17:51 veckans 5


- jag är alltid varm, och jag menar verkligen kokhet. jag kan gå runt i linne mitt i vintern utan att frysa ett skit. mina kompisar brukar använda mig som värmepanna ibland.
- jag läser inga 'stora bloggar' så som kenza och blondinbella. för mig är sånna bloggar ointressanta och opersonliga på ngt vis. jag föredrar 'små' och lite mer personliga och.. vanliga bloggar om man säger så.
- jag lärde mig simmar när jag gick i 4an. då gick jag i simskola med barn från lekis. jag skämms fortfarande.
- jag har haft tandstälning i... 4-5 år, och när jag äntligen blev av med skiten och fick reda på att jag aldrig mer behövde sätta min fot inne på tandregleringen grät jag av lycka.
- jag var kär i markoolio när jag var liten, och jag tycker fortfarande att det är ngt spc med den mannen.

17:24 cam-fjoll

stephanie igår. jag älskar att sitta uppe halva nätterna och prata läskiga drömmar med dig. jag älskar att skratta till saker som inte alls är roliga med dig, så som 'mänsklig' och 'freddie's back'. jag älskar att bli så rädd att jag nästan skiter på mig med dig. jag älskar att laga mat för att sedan göra en 'high five' när det blev jättelyckat. jag älskar att varje gång vi skiljs så får jag världens varmaste kram och inser att tiden har gått alldeles för snabbt med dig. jag älskar det faktum att du faktist är min bästa vän, och att jag kan prata med allt om dig. ibland är lunarstorm förjävla bra, inte sant?
           jag älskar att fjolla mig i camen. det måste nog vara bland det roligaste som finns. när man har tråkigt alltså.

dagens låt: re:stacks - bon iver

14:45 fotobok gratis?

jag såg på mollys blogg att hon hade hittat ett erbjudande från fujifilm där man kunde få en gratis fotobok! ett smart sätt att samla sina bilder på ett och samma ställe, du kanske har barn som du vill takort på under uppväxten och sätta in i ditt fina fotoalbum, eller bara en skön dag på stranden som du vill minnas lite extra? man behövde hur som hellst bara skriva 100 ord om fotoboken så är den din. klart man gör det? vem vill inte ha en bok att spara alla sina fina minnen i, och att det dessutom är så lätt att konstruera sina bilder i själva fotoboken är ju ett plus! du kan ha alla möjliga sortes ramar och fina texter om dina bilder. kanske vill ge bort den till din käresta, vad vet jag? jag ska iaf samla ihop mina allra finaste bilder på mina nära och kära, och de bilder som betyder mest för mig. vill du också få en gratis fotobok? klicka då HÄR eller på bilden och där står allt vad du ska göra.

13:07 min glädje går inte att förklara

JAG ÄR SÅ OTROLIGT GLAD SÅ JAG TÄNKER SKRIVA HELA DETTA INLÄGG MED STORA, TJOCKA BOKSTÄVER. JAG OCH STEPHANIE SKA SE VÄRLDENS BÄSTA BRIAN WARNER I GLOBEN DEN 9 NOVEMBER. JAG SKA SE MARILYN MANSON, JAG SKA HA STÅPLATS OCH JAG SKA SE VÄRLDENS JÄVLA BÄSTA MARILYN MANSON! MED VÄRLDENS JÄVLA BÄSTA VÄN. DET ÄR SÅ JÄVLA BRA DET HÄR SÅ JAG TROR JAG TUPPAR AV. OH HAPPY DAY

17:31 vinnare av tävling

jag vann faktist en tävling hos frida! ett 250kr's presentkort på en sida med smycken! så nu har jag skickat iväg min beställning. ni får se mina nyinköpta smycken direkt när jag får dem! tack så hemskt mycket frida som hade tävlingen:) jag blev så chockad när jag fick reda på det, jag som aldrig vinner!:o

17:05 hoodtröja

idag kom 'min' bok till biblioteket, the notebook, oh som jag längtat! ni har väll alla sett filmen the notebook, eller dagboken som den heter på svenska, eller hur? har ni inte det så måste ni verkligen se den, världsfin:) jag på besök hos min syster idag också, vi gick på stan och hon var bussig och köpte mig en ny hoodtröja som jag tyckte va lite ball, bilderna är klickbara, och efter det fikade vi. trevligt trevligt. imorrn får jag förhoppningsvis en tid till farbror doktorn så jag får reda på vad det är för fel på mig, haha. nu ska jag faktist ta och lägga mig ner och läsa, tjing!

14:28 fan art


jag tog tillslut mod till mig när jag såg att folk faktist gillade min teckning. jag blev dock inte alls nöjd med den, men ah. en 30minuters bild och jag har dessutom inte ritat på vad som känns en evighet, så var lite förstående haha! säg gärna vad ni tycker.

14:26 gårdagen


jag tror inte att taylor gillar dig sofia, hähähähä.


igår sov jag i sjösa med mina girls. det blev skräckfilm/komedi, ben&jerrys - oh holy mother of god it's tasty, sjösataket, spionerandes på tältmänniskor och tillslut simpsons. molly och sofia slocknade på direkten och jag och jennie trippa hem till henne, barfota, runt 02. där gjorde vi lite bus och sen så slutade det med att vi blev kvar där vid hennes köksbord och pratade om allt och inget. vid halv5 tyckte vi att det var dags att gå tillbaka till sömntutorna och det gjorde vi. klockan 10 vaknade vi, 5½h sovande är ingenting att hurra för. så idag är jag lite tröttare, lite slitnare och framför allt lite mer behov av en lång varm dusch. så nu ska jag käka och sen hoppa in i duscha! hoppas ni alla har haft en bra helg.

14:16 scream bitch


såhär kan jag se ut en tråkig söndags förmiddag. haha, lite rolig eren ju.

16:14 fan art

jag ritade precis av mr pattinson, men jag vet itne riktigt om jag blev fullt så nöjd. en slarvbild jag slängde ihop på 30min. men jag kanske tar lite mod till mig och lägger ut den snart, vi får se.
       min hals gör ont och likaså mitt huvud. jag och klara kanske inte skulle skrikit och åkt i varende vattenpöl vi fick tag på igårkväll. men what the hell, man lever bara en gång.


14:45 dålig bloggare

ikväll ska jag troligtvis vara med jens, bob, molly&klara. ben&jerrys och sjösataket fosure. jag känner att mina uppdateringar inte är dom bästa men jag ska skärpa till mig snart jag lovar! nu är det snart bara 1 vecka kvar till skolan och jag dör.

dagens låt; Damien Rice - 9 crimes

00:07 KLIPP


klara, som aldrig hållt i en sax förut, klippte mitt hår idag. båda var sjukt nervösa men resultatet blev riktigt bra! det får bli ett inlägg som hastigast idag, jag ska snart stänga av datan! såhär blev resultatet iaf, dålig bild osvosv, 8cm rök och nu är jag korthårig på riktigt.

11:02 picture of today

tänkte lägga in en dagens nu såhär på morgonkvisten! and i know you like it.

jamesjamesjames<3

15:26 converse


jag kanske borde införskaffa mig ett par nya skor, eller vad tycker ni? haha

15:02 skola

jag måste säga att jag är totally into Erik Hutchinson, jag menar lyssna bara på hans live album! (för dig som har spotify) så jävla grymt. mina favoriter är 'oh!' och 'rock&roll', grymgrymgrym. 
    nu strömmar säkert! ut ur mina högtalare och jag insåg precis att jag börjar skolan om drygt en vecka. EN VECKA!? och då blir det gymnasium med en massa måsten, kurser och läxor. jag som inte enns vet vad jag vill bli!? hurfan ska man kunna bestämma vad man vill göra resten av livet när man är 16år? det är ju sjukt. jag börjar få lite små panik nu. fast, å andra sidan så längtar jag. för media är nog den enda linjen jag skulle kunna tänka mig att gå. fast å andra sidan, vad vet jag? kanske jag ångrar mig när jag är 30 och slutar som en kassörska på ica. jag antar att man får ta allt med en nypa salt. ska ni börja gymnasiet, eller går ni redan där? vilken linje går ni?

23:06 TIPS

tittade precis på transformers, skitbra film! ska titta på 2;an imorrn. min kompis länkade nämnligen en assmart sida till mig där man kan titta på filmer, precis som på ytube utan att behöver ladda ner dom! klicka HÄR om ni vill kika in där. de finns ganska mycket nya filmer, me likie!
     mitt huvud gör ont och jag ska faktist hoppa ner i sängen och läsa lite. hoppas ni haft en bra dag.

23:03 gratulerar!

idag fyller världens bästa storasyster 26år. hoppas du haft en bra dag! man kan inte hitta en bättre vän än dig, bästaste.
det är väll lika bra att jag nämner daniel nu också, han blir så sur annars haha! du är också bra du.

13:35 Rock And Roll

ikväll ska jag sova hos sara med klara, ja, självklart ska sara också vara med. fniss. så jag kommer antagligen inte uppdatera någonting mer idag. hoppas att alla har haft en bra dag!
       slänger in en låt som jag inte kan sluta att lyssna på, luta dig tillbaka och njut.

23:52 fotodag


sofia

jennie

line (jag)
jag behöver en sånnhär dag snart. ganska omgående

23:40 river flows in you

tittade precis på stolthet och fördom som gick på 3;an, någon annan som såg den? jag tyckte att den var riktigt bra faktist. Keira Knightley är en sån duktig och vacker skådespelare! tränade förut idag och jag lyckades få kramp, igen. aldrig mer knäövningar för min del!
       nu sitter jag och lyssnar på yiruma - river flows in you, jag tror aldrig jag hört en finare låt. varje gång jag hör den så lyckas en tår rulla nedför min kind.

16:35 new moon teaser


new moon teaser ffs! och på fredag kommer den nya trailern också, längtalängtalängta!

14:16 regn, regn och åter regn.


förmodlingen mansons bästa låt. &jag ska förhoppningsvis se honom igen, m'm'm!
      att vakna av smatter på fönstret och av en svag vindpust från balkongdörren som står på glänt är välldigt mysigt. men inte i längden. jag vill ha sol de sista dagarna innan skolan börjar, suck.

13:16 random stuff

lite saker du inte visste om mig
- jag har fobi för tromber, jag vet inte hur många gånger jag har vaknat kallsvettig p.g.a att jag drömt om så lite som en vindpust haha!
- jag skulle kunna leva på bara vitchoklad, jag älskar det!
- jag har utvecklat ett twilight beroende och jag lever för den 20 november.
- jag får nästan alltid ont i magen när jag sover borta, haha.
- jag har pratat med zlatan och resten av landslaget och dessutom fått deras autografer.
- jag tycker inte om småbarn, det låter brutalt men barn är verkligen inte min grej.
- när jag klippte av mitt hår blev ca 4dm hår kvar i en toffs som jag tog hem och visade mamma. hon hängde upp den på väggen och där fick håret hänga i säkert 1månad p.g.a att jag inte ville ta i det. hahah fyfan vad äckligt det låter när jag säger det, men så farligt var det faktist inte. finns ju folk som samlar på hår som hobby!
- jag är inte hel svensk, danskt blod rinner i mitt blod-omlopp också!
- jag älskar spenat, broccoli och alla andra sånnadära nyttiga rätter som de flesta avskyr.
- jag har somnat ståendes i en trappa, hahaha.
- jag tänker i välldigt konstiga banor, jag antar att man kan säga att jag har jäkligt bra fantasi.
- jag är, som miljontals andra, helt lost into robert pattsinson. och jag kallar honom för min, precis som miljontals andra.


18:18 emo


jag fick en förfrågan från frida om att jag skulle lägga ut en bild från min 'emo tid'. och vad gör man inte liksom, haha? här hade jag röda stuprörsbyxor med nitbälte och spelade skrik musik på högsta volym medans jag klagade på vilken fucked up värld vi lever i. det var tider det!

20:49 filmer

jag beställde två nya filmer som jag fick idag, de hade redan kommit i fredags men morsan glömde säga det, suck. :) jag beställde iaf
tristan och isolde
 
och sonny, den hittade jag tyvärr ingen trailer till men ni kan läsa om den HÄR där jag även beställde den.
           båda två är med james franco såklart! tristan och isolde är en av mina favorit filmer och sonny hade jag aldrig sett, men den var brabra! jag ska snart lägga mig och titta på T&I om inte steph dyker upp snart. har ni inte sett de filmerna så borde ni verkligen göra det, klart sevärda! dessutom är en av världens snyggaste killar med i dom båda två, vad kan man mer begära? haha


01:30 nattbloggning

kom hem från stan för ett tag sen. träffade många saknade personer, men också många välldigt osaknade - haha. gled runt med frida för det mesta, bob, molly och gänget var med oss ett tag också. det var så skönt att äntligen få träffa fisen igen, i liksom need you.
        jag har solat i stugan med klara hela dagen och det gav faktist resultat! kors i taket:) nä nu vill mina ögon stängas och min säng ser välldigt lockande ut måste jag få säga. hoppas ni alla har haft en bra.. lördag är det va? haha, jag och veckodagar går inte ihop. spc inte kl halv2 på natten när jag inte sovit ordentligt på flera nätter. vad har ni haft för er?:)


21:53 talk

coldplay's underbara musik strömmar ur mina högtalare och jag har precis ätit kebabtallrik. jag har varit ensam hela kvällen här hemma, så otroligt skönt. jag tror jag behövde det. snart kommer förhoppningsvis klara hit och hon ska stanna över natten. i need som klara time ska jag be om att få tala om. jag vill ut och fota men det är mörkt och jag har ingen lust att släpa runt på mitt stativ helt själv i mörkret. så, det blir nog inge fota. tror jag ska dra till statoil däremot, lite godis skulle sitta fint. ha en bra kväll!

are you lost or incomplete?
do you feel like a puzzle, you can't find your missing piece?
tell me how do you feel?
well I feel like they're talking in a language I don't speak and they're talking it to me


18:59 marilyn manson

if you die when there's no one watching and your ratings drop and you're forgotten
if they kill you on their TV you're a martyr and a lamb of god
nothing's going to change, nothing's going to change the world


jag känner inte för att blogga. jag känner inte för någonting längre.

22:13 lamb of god


i feel like a zombie.

00:17 citat


"tiden går. även när det känns omöjligt. även när varje sekund tickar förbi likt pulserande blod under ett blåmärke. tiden går ryckvis, ibland fort och ibland sakta, men den går. tillochmed för mig."
bilden är gammal, från då jag fortfarande hade långt hår. jag saknar det lite.

20:32 putting holes in happiness


blow out the candles on all my frankensteins
at least my death wish will come true

20:00 this is the new shit



det är först nu jag inser hur ensam man verkligen är.

23:22 tävling

jag gick med i ännu en tävling, men shit man kan vinna värsta kittet! kolla HÄR, hur bra som hellst ju. nu e det väll bara att hålla tummarna:)

23:11 barnätande kossor

vi har hunnit med mycket idag, blivit jagade av kossor tillexempel. vi blev nästan uppätna faktist. och jag var med om en lite små vidrig sak, när vi panik sprang genom hagen tittade jag inte vart jag sätte benen.. OCH JAG FICK KOBAJS PÅ BENET! förstår ni? jag måste vara den äckligaste människan som finns, haha. så efter det cyklade vi hem och jag duschade av mig, så blev jag som ny igen! sen kom lisafisa och senare på kvällen drog vi till vallarna. vi fick hursomhellst till några bilder idag, att ligga på en äng och fota i solsken - kan det bli bättre? nu ska jag lyssna lite på matisyahu innan jag går och lägger mig och läser. ha en bra kväll folket!

23:03 time of youre song





här är några av de bilder jag knäppte idag. skriver lite om dagen senare:)
matisyahu<3

14:08 oj..


hehehe.. jag tror jag dog litegrann

23:13 kvälls-sentimental.

många inlägg på kort tid, men det får ni ta. jag blev plötsligt lite deprimerad. om två veckor flyttar en av mina bästa till sthlm. två veckor, sen är hon gone. and it starts all over again. det är samma stad som tog min barndomsvän ifrån mig. hon som jag tänker på varje dag och det äter upp mig innefrån att jag inte får träffa henne. jag hatar skolan. jag hatar gymnasium. jag hatar sthlm. den staden tar ifrån mig det som betyder mest.
      nu dök ännu en tanke upp i mitt huvud. jag kommer aldrig mer att tillbringa en enda lektion mer med mina bästa. min älskade klara, jag har aldrig haft så kul med någon - som med henne. jag trodde aldrig jag skulle kunna komma någon så nära och haft så sjukt roligt med någon som med henne. jag känner henne utan och innan, och jag kommer aldrig mer att få fnissa på svenska lektinoner med henne. fan vad jag hatar gumnasium.

22:53 tävling

jag är med i en tävling hos julia, man kan vinna ett superfint armband och jag tänkte - varför inte? HÄR kan ni se själva tävlingen, nu är det väll bara att hålla tummarna:)

22:38 outfit


today's outfit, trasiga jeans och en lite för högt knuten t-shirt är grejer det. platt hår och ett osminkat ansikte, så skare va! hehe, nä men skämtosido. lite chill klädsel är väll alltid nice?
       idag träffade jag sara, vi roade oss med att åka mot enkelriktat och kasta sten på ankor (haha). hon e en av de bästa jag har och snart lämnar hon mig, vill hellst nte tänka tanken, för sthlm! vi träffade hursomhellst klara och matilda frammåt kvällningen så vi joinade dom hem till klara ett tag. nu har jag redigerat lite bilder och ska läsa lite bloggar på bloglovin. vad har ni haft för er idag?

dagens låt; paralyzer - finger eleven

22:29 paralyzed


well i'm not paralyzed but i seem to be struck by you

12:13 bildbomb


brudparet

daniel, min syster och brudgummens bror, i bakgrunden, anna&min bror

tårtan, mums!

charmflickan i egen hög person

kvälls mys
          där har ni lite bilder från bröllopet. snart är robert pattinson på kanal5 och det ska jag se, för typ 4;e gången hehe. denna veckan är det nyköpings festdagar och artister som johan palm och alcazar kommer på besök. haha, toppen.. och snart kommer min S hem <3

23:49 godnatt!


nu ska jag lägga mig i sängen och läsa. ni får se bilder från bröllopet imorgon.
bilden är förövrigt ganska gammal, precis när jag klippt av mig allt hår typ:)

22:35 utsiktsbild


var precis ute med klara och matilda på the big mountain. så nu är jag 10 myggbett rikare! jag tänkte lägga in lite bilder från bröllopet, och sen har jag mer än 200inlägg att läsa på bloglovin, herregud! så, min kväll är fullbokad:)
        nu sjunger håkan 'dom e uppe på taken alla e högt över staden' i mina högtalare och jag ryser alltid lika mycket varje gång. han är en fin man, håkan.


RSS 2.0